Travel Plan

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Πύλος! Westin Resort Costa Navarino 5* από 164 ευρώ με πρωινό

Μοναδική εμπειρία

Κτισμένη στα ριζά του Νιόκαστρου, στο νοτιοδυτικό άκρο της Πελοποννήσου, εκεί που τα νερά του Ιονίου αγκαλιάζουν αρμονικά εκείνα του Αιγαίου, η Πύλος, η πόλη του Νέστορα, δεν υπερηφανεύεται μόνο για τη μυθική της καταγωγή. Καυχάται επίσης για το γεγονός ότι στην υγρή αγκαλιά του γραφικού κολπίσκου που βρέχει τα πόδια της και καθρεφτίζει τα αρχοντικά της, κρατείται πάντα δέσμιος ο τουρκοαιγυπτιακός στόλος του Ιμπραήμ πασά. Συνδεδεμένη με την ιστορική Ναυμαχία του Ναυαρίνου και το μαρτυρικό θάνατο των υπερασπιστών της Σφακτηρίας, διατηρεί στους δρόμους και στις πλατείες της έντονες μνήμες του Αγώνα της Ανεξαρτησίας των Ελλήνων ενάντια στον τουρκικό ζυγό.

Και όμως, η Πύλος δεν είναι μόνο ένα μουσείο ιστορικής μνήμης. Μυκηναϊκά ανάκτορα και βενετικά κάστρα, μουσεία και εκκλησάκια, ακτές και παραλίες μοναδικής ομορφιάς, υγροβιότοποι και λιμνοθάλασσες, καλλιεργήσιμες εκτάσεις με ελαιόδεντρα και αμπέλια, προσμένουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες που θα θελήσουν, ταξιδεύοντας στη γλυκιά πυλιακή γη, να ανακαλύψουν τις τόσες ομορφιές και τα καλά κρυμμένα μυστικά της.

Πηγή: ilovegr.gr

ΔΙΑΜΟΝΗ:


Travel Plan: Ταξιδέψτε στην Πύλο!
Westin Resort Costa Navarino 5* από 164 ευρώ με πρωινό

Για περισσότερες πληροφορίες & προορισμούς μπορείτε να επισκεφτείτε travelplan.gr ή να επικοινωνήσετε με ένα από καταστήματα του δικτύου Travel Plan
Pin It button on image hover