Travel Plan

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Παροχή δωρεάν Internet σε όλους τους επιβάτες και χρήστες του Λιμένος Πειραιώς


Όπως είναι γνωστό ο Ο.Λ.Π. Α.Ε. έχει ολοκληρώσει την εγκατάσταση δικτύου οπτικών ινών στη συνολική έκταση του λιμανιού πέρα από το χώρο της κρουαζιέρας, στον οποίο το δίκτυο εγκαταστάθηκε το 2003-4.

Η παροχή υπηρεσιών Internet μέσω τεχνολογίας WiFi καλύπτει γεωγραφικά πλέον όλους τους χώρους από την περιοχή της σχολής Δοκίμων και το Παλατάκι μέχρι και τον επιβατηγό σταθμό «Βασιλειάδη» στη Δραπετσώνα. 

Για τη χρήση του Internet δεν απαιτείται ιδιαίτερη διαμόρφωση των συσκευών. Όταν ο επιβάτης-χρήστης συνδεθεί με το πλησιέστερο access point και ανοίξει τον Browser, αρκεί να πληκτρολογήσει τον εμφανιζόμενο 5ψήφιο αριθμό και αυτόματα θα εισέλθει στο δωρεάν δίκτυο.

Ήδη από την πρώτη δοκιμαστική φάση διαπιστώνεται μια μέση επισκεψιμότητα 285 συνδέσεων την ημέρα, με μέγιστο αριθμό συνδέσεων στις 17/06/2011 τις 1208.

Η παροχή δωρεάν Internet αποτελεί μια ακόμα ποιοτική υπηρεσία ενημέρωσης του Ο.Λ.Π. Α.Ε. προς τους επιβάτες και χρήστες του λιμανιού, στα πλαίσια της εγκατάστασης ενός ολοκληρωμένου e-porting μέσω του οποίου υπηρεσίες του Ο.Λ.Π. Α.Ε., των εταιριών-πελάτων του και την επιβατών και πληρωμάτων των πλοίων, να μπορούν να βρίσκονται σε συνεχή ποιοτική επικοινωνία και εξυπηρέτηση.

Pin It button on image hover