Travel Plan

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

«This Is MY Athens»: Υποδεχθείτε κι εσείς τους επισκέπτες της Αθήνας


Το "This is MY Athens" είναι μια πρωτοβουλία που έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους επισκέπτες της Αθήνας με τους κατοίκους της. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εθελοντές Αθηναίους πολίτες  που θέλουν να περάσουν χρόνο με τους επισκέπτες της πόλης ώστε να γνωρίσουν την Αθήνα, να τους δείξουν αξιοθέατα που δεν θα βρουν στους ταξιδιωτικούς οδηγούς, τα αγαπημένα τους καφέ, το στέκι τους ή την τοποθεσία με την καλύτερη θέα της πόλης. Ήδη περισσότεροι από 150 εθελοντές έχουν δηλώσει συμμετοχή μέσω της ιστοσελίδας www.thisisathens.org

Ο βασικός σκοπός του προγράμματος είναι ο εμπλουτισμός της εμπειρίας του επισκέπτη της Αθήνας και η πολιτιστική ανταλλαγή για τους πολίτες της.

Αν είστε πολίτης της Αθήνας ή και των προαστίων μπορείτε να προσφέρετε το χρόνο σας για να καλωσορίσετε τους επισκέπτες και να περάσετε λίγο χρόνο μαζί τους δείχνοντας τους τα μέρη που αγαπάτε περισσότερο.  

Oι περιηγήσεις του προγράμματος ''This is MY Athens'' παρέχονται δωρεάν στους τουρίστες της πόλης και δεν περιλαμβάνουν ιστορική πληροφορία. 

Χθες, στο πλαίσιο του προγράμματος, πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα η συνάντηση των Αθηναίων εθελοντών προκειμένου να τους γίνει αναλυτική παρουσίαση της δραστηριότητας.


Για δηλώσεις συμμετοχής: Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  www.thisisathens.org

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 210 3253123, Καλλιόπη Ανδριοπούλου, 

Πηγή: in.gr
Pin It button on image hover