Travel Plan

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ευρωπαϊκοί προορισμοί που πρέπει να επισκεφτεί κανείς νέος!


O CEO κ. Δασκαλάκης Γεώργιος &
η ομάδα του 
travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!

Υπάρχουν κάποια μέρη στην Ευρώπη, που πρέπει να επισκεφτεί κανείς νέος.  Προορισμούς, που οποτεδήποτε και να τους επισκεφτείτε αδιαμφισβήτητα ξεχωρίζουν, ως νέοι όμως υπάρχουν πτυχές τους που... θα απολαύσετε πολύ περισσότερο!  Τα ταξίδια δίνουν μοναδικές εμπειρίες ζωής και όταν ταξιδεύει κανείς νέος .

1. Βαρκελώνη, Ισπανία
Ένα από τα καλύτερα μέρη στην Ευρώπη για να επισκεφτείτε ούτως ή άλλως!  Στη Βαρκελώνη σας περιμένουν festival και live με τον πιο νεανικό τόνο! 

2. Λονδίνο, Αγγλία
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη στον κόσμο.  Αν είστε νέος ειδικά, pubs και μεγάλες κανάτες μπύρας περιμένουν να γεμίσουν τα απογεύματά σας μετά τους ατέλειωτους ποδαρόδρομους.  Συγκεκριμένα θα σας συστήναμε την pub όπου σύχναζε η Amy Winehouse, όπου είναι σίγουρο δεν πρόκειται να πλήξετε λεπτό!

3. Παρίσι, Γαλλία
Η πόλη των ερωτευμένων είναι σίγουρα ιδανική να την επισκεφτεί κανείς όταν είναι νέος & ερωτευμένος (ή εναλλακτικά ελεύθερος και εμφανίσιμος!)   Τα καφέ σφύζουν από τρυφερά ενσταντανέ.

4. Άμστερνταμ, Ολλανδία
Είναι προφανές γιατί το Άμστερνταμ πρέπει κανείς να το επισκεφτεί νέος.  Φροντίστε μόνο να το επισκεφτείτε μ’ ανοιχτό μυαλό!  

5. Ιταλία
Αν ταξιδεύετε ειδικά με φίλους, η Ιταλία είναι το μέρος για να πάτε!  Αδύνατο να επιλέξει κανείς συγκεκριμένο μέρος ή πόλη!  Περάστε τις μέρες σας στην παραλία, περιπλανώμενοι ανάμεσα στα όμορφα καφέ, απολαμβάνοντας ένα θεϊκό σκηνικό και την κοινωνικότητα του γειτονικού λαού!

6. Εδιμβούργο, Σκωτία
Μια πανέμορφη χώρα, που θα σας εντυπωσιάσει.  Μια συναρπαστική πόλη με ένα πλήθος επιλογών, ενώ μπορείτε πάντα να ταξιδέψετε στα διάσημα highlands!  Εξαιρετική άφθονη μπύρα, ενώ μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την τοπική σπεσιαλιτέ haggis.
  


ΒαρκελώνηΠαρίσι
ΆμστερνταμΕδιμβούργο
Pin It button on image hover