Travel Plan

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Yπηρεσίες ξενοδοχείων που θα σας εντυπωσιάσουν!

Giraffe Manor Nairobi

O CEO κ. Δασκαλάκης Γεώργιος &
η ομάδα του 
travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!

Σχεδόν σε όλα τα ξενοδοχεία στον κόσμο θα βρείτε δωρεάν wifi, room service, spa, πισίνες κ.λπ. Υπάρχουν όμως και ξενοδοχεία που προσφέρουν κάποιες άκρως ασυνήθιστες και... περίεργες υπηρεσίας. Εμείς σας «ταξιδεύουμε» σε αυτά με την βοήθεια του tripadvisor που τα συγκέντρωσε μια μοναδική λίστα.

Giraffe Manor Nairobi, Κένυα
Ένας από τους λόγους συνήθως που ταξιδεύει κανείς στην Αφρική είναι για να έρθει κοντά στην αρχέγονη φύση που κυριαρχεί στην «μαύρη»  ήπειρο. Τι γίνεται όμως όταν η φύση «έρχεται» ιδιαίτερα κοντά; Το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική εμπειρία, όπως και αυτή της διαμονής στο Giraffe Manor Nairobi στην Κένυα. Μέρος της διαμονής στο resort είναι και η άμεση επαφή με τα συμπαθέστατα αυτά ζώα της Αφρικής αφού κατοικούν στους κήπους του Giraffe Manor ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο πρωινό ή στο γεύμα του ξενοδοχείου περνώντας τον μακρύ τους λαιμό από τα ανοιχτά παράθυρα! Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν δείτε έναν διαφορετικό «απρόσκλητο» επισκέπτη στο τραπέζι σας. 

Alisal Guest Ranch & Resort, Καλιφόρνια, ΗΠΑ 
Αν είσαστε λάτρεις των ταινιών της Άγριας Δύσης τότε το Alisal Guest Ranch & Resort είναι το ιδανικό μέρος για τις διακοπές σας. Εδώ το πρωινό στήνεται έξω στον ράντσο, γύρω από την φωτιά, όπου ένας cowboy αναλαμβάνει να δώσει τον μουσικό ρυθμό τον οποίο οφείλετε να ακολουθήσετε! Φυσικά το εντυπωσιακό σκηνικό συμπληρώνεται από 100 περίπου πανέμορφα άλογα διαθέσιμα για ιππασία καθώς και από δραστηριότητες όπως ψάρεμα στο ποτάμι κ.λπ.

The Hotel Cairns, Αυστραλία 
Κάποια ξενοδοχεία φροντίζουν για τις μετακινήσεις των φιλοξενούμενων νοικιάζοντας τους ποδήλατα… Ωστόσο το The Hotel Cairns, στο Cairns της Αυστραλίας έχει πάει αυτή την υπηρεσία ένα βήμα παραπέρα προσφέροντας στους πελάτες τους ένα αυτοκίνητο Smart και μάλιστα δωρεάν. Το μόνο που έχει να κάνει ο πελάτης είναι να πληρώσει ένα ποσόν για την ασφάλεια του αυτοκινήτου και να προγραμματίσει τις εκδρομές του, όπως στο παραδοσιακό χωριό Kuranda με την τροπική βλάστηση ή τον Βοτανικό Κήπο του Cairns. 

Le Royal Monceau – Raffles Paris, Γαλλία
Στην μητρόπολη της τέχνης, το Παρίσι, βρίσκεται το Le Royal Monceau – Raffles. Πρόκειται για ένα art deco ξενοδοχείο αφιερωμένο στην τέχνη και σχεδιασμένο από τον γεννημένο στο Παρίσι σχεδιαστή Philippe Starck. Το ξενοδοχείο έχει την δική του gallery και βιβλιοθήκη ενώ ως extra υπηρεσία στους φιλοξενούμενους του προσφέρει έναν εξειδικευμένο ξεναγό για να σας μυήσει στα μυστικά της τέχνης.

Fairmont Hotel Vancouver, Καναδάς 
Το Fairmont Hotel στο Βανκούβερ είναι το ιδανικό ξενοδοχείο για φιλόζωους αφού ακόμα και αν δεν το επισκεφτείτε με το δικό σας κατοικίδιο, δύο υπέροχοι τετράποδοι φίλοι μας είναι εκεί για να σας εντυπωσιάσουν. Έτσι λοιπόν, σε περίπτωση που η έλλειψη του αγαπημένου σας κατοικίδιου είναι αισθητή, μπορείτε να παίξετε, να αγκαλιάσετε ή να βγάλετε βόλτα τα συμπαθέστατα σκυλάκια που φυσικά και ανήκουν στο προσωπικό του ξενοδοχείου! 

Dhara Dhevi Chiang Mai, Ταϋλάνδη 
Ακόμα και αν δεν είσαστε φανατικοί οπαδοί του ρυζιού, αν επιλέξετε το ξενοδοχείο Dhara Dhevi στο Chiang Mai της Ταϋλάνδης μην χάσετε την μοναδική εμπειρία που προσφέρει το ξενοδοχείο με μαθήματα παραδοσιακής καλλιέργειας ρυζιού στους ορυζώνες της περιοχής. Εννοείται πως έπειτα ακολουθεί μάθημα ταϋλανδέζικης μαγειρικής! 

Cannery Pier Hotel Astoria, Όρεγκον, ΗΠΑ
Το ξενοδοχείο Cannery Pier Hotel Astoria στο Όρεγκον φροντίζει να σας μεταφέρει κυριολεκτικά και μεταφορικά στον χρόνο. Εσείς αποφασίστε ποιο εστιατόριο θέλετε για το δείπνο σας και το ξενοδοχείο φροντίζει να σας μεταφέρει με άποψη και στυλ σε αυτό με ένα από τα τέσσερα εντυπωσιακά αυτοκίνητα αντίκες και τον οδηγό τους.  

Geejam Port Antonio, Τζαμάικα 
Αν είσαστε λάτρης της reggae μουσικής τότε το ξενοδοχείο Geejam είναι το ιδανικό για εσάς. Πρώτον βρίσκεται στην «πατρίδα» της reggae και του Bob Marley και δεύτερον διαθέτει το δικό του στούντιο ηχογράφησης μέσα στο οποίο οι φιλοξενούμενοι του μπορούν να ηχογραφούν τα κομμάτια τους!

Hotel de Luxe Portland, Όρεγκον, ΗΠΑ
Σε αυτό το ξενοδοχείο τα κατοικίδια σας νιώθουν σαν το σπίτι σας καθώς το Hotel de Luxe Portland προσφέρει ειδικά εξοπλισμένα δωμάτια για αυτά. Έτσι λοιπόν τα αγαπημένα σας κατοικίδια θα βρουν ειδικά κρεβάτια, παιχνίδια και ό,τι μπορεί να χρειαστεί ο τετράποδος φίλος σας!

Shangri – La’s Rasa Ria Resort Kota Kinabalu, Μαλαισία 
Ανάμεσα στο εξυπηρετικότατο προσωπικό του Shangri – La’s Rasa Ria Resort «συγκαταλέγονται» και αρκετοί αξιολάτρευτοι ουρακοτάγκοι. Θα γνωρίσετε τις συνήθειες τους στο φυσικό τους περιβάλλον ενώ όταν έρθει οι ώρα του γεύματος τους τότε λατρεύουν να πλησιάζουν τους ενοίκους του resort.

Alisal Guest Ranch & Resort
 
 
 Fairmont Hotel Vancouver
 
 
Geejam Port Antonio



The Hotel CairnsLe Royal Monceau – Raffles


Dhara Dhevi Chiang MaiCannery Pier Hotel Astoria



Hotel de Luxe PortlandShangri – La’s Rasa Ria Resort 
Pin It button on image hover