Travel Plan

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ετοιμάστε αποσκευές για Αβάνα!



Η Αβάνα είναι η μεγαλύτερη πόλη της Καραϊβικής και το οικονομικό, πολιτικό και πολιτιστικό κέντρο ολόκληρης της Κούβας. Στην Αβάνα υπάρχουν τα μεγαλύτερα εργοστάσια πούρων στον κόσμο, καθώς και μεγάλες βιομηχανίες συσκευασίας των γεωργικών προϊόντων που παράγει η Κούβα, όπως ο καπνός, ο καφές, η ζάχαρη, τα φρούτα κ.ά.


Είναι μια όμορφη πόλη, με κτίρια παλιάς αρχιτεκτονικής, & μνημεία που αξίζει δει κάποιος. Η πόλη έχει έντονη τη σφραγίδα του ισπανικού εποικισμού και της ινδιάνικης παράδοσης με την επιρροή της Αφρικής. Πρόκειται για μια πόλη που την ανακαλύπτει κανείς εξερευνώντας τη με πολύ περπάτημα!

Πάνω απ’ όλα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα χαλαρό κουβανέζικο περιβάλλον, ζεστούς ανθρώπους και πλήθος τουριστικών αξιοθεάτων.

ΔΙΑΜΟΝΗ:

7 νύχτες σε ξενοδοχείο 4* από 1.080€ με πρωινό έως 30/9/11

Περιλαμβάνονται: αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης σε ειδικούς ναύλους, διαμονή έως 30/9, ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης, μεταφορές  από/ προς αεροδρόμιο σε θέση Πούλμαν.
Δεν περιλαμβάνονται: φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων και βίζα εισόδου όπου χρειάζεται

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε travelplan.gr ή να επικοινωνήσετε με ένα από τα καταστήματα του δικτύου Travel Plan
Pin It button on image hover