Travel Plan

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ανακαλύψτε τη Μαύρη Θάλασσα με κρουαζιέρα!


Μπορεί να ακούσετε τελείως διαφορετικά πράγματα σχετικά με την Μαύρη Θάλασσα από τελείως διαφορετικούς ανθρώπους. Ένα γεωγράφος, ένας ιστορικός και ένας θαλάσσιος βιολόγος θα σας τονίσουν διαφορετικά πράγματα σχετικά με αυτή τη περιοχή του κόσμου.


Αυτό όμως που ενδιαφέρει να μάθει ένα ταξιδιώτης είναι, αν αξίζει να την επισκεφτεί; Η απάντηση είναι σαφώς «ναι», και ιδιαίτερα τώρα που είναι ακόμα «παρθένα» τουριστικά και δεν έχουν «χαλάσει» τα χαρακτηριστικά της από την έντονη εμπορευματοποίηση και ανάπτυξη της περιοχής.

Η Μαύρη Θάλασσα είναι πιθανόν ένα από τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά στο κόσμο της Κρουαζιέρας, ιδιαίτερα για αυτούς που θέλουν κάτι διαφορετικό από την πολυπληθείς πεπατημένη πρόταση της Μεσογείου. Προσφέρει τα πάντα: από πολλή ιστορία και πολιτισμό, υπέροχες παραλίες με χρυσή αμμουδιά, μέχρι και γρήγορα αναπτυσσόμενες πόλεις, πολλές από τις οποίες είναι γεμάτες από κτήρια με έντονα μπαρόκ χαρακτηριστικά.


13 ημέρες με το Rotterdam από 760€
Τσιβιταβέκια, Κατάκολο, Σαντορίνη, Κωνσταντινούπολη, Βόρνα, Οδησσός, Γιόλια, Κουσάντασι, Πειραιάς. Αναχώρηση 1/10/11
Η τιμή είναι κατ' άτομο σε δίκλινη καμπίνα. Δεν περιλαμβάνονται λιμενικά τέλη & αεροπορικά εισιτήρια

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε travelplan.gr ή να επικοινωνήσετε με ένα από τα καταστήματα του δικτύου Travel Plan
Pin It button on image hover