Travel Plan

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Tovima.gr: Το Travel Plan επίσημο πρακτορείο στα Ποσειδώνια 2012


Ξεπερνούν τα 60 εκατ. ευρώ τα συναλλαγματικά οφέλη από τη λειτουργία της διοργάνωσης



Ξεπερνούν τα 60 εκατ. ευρώ τα συναλλαγματικά οφέλη από τη λειτουργία των Ποσειδωνίων, διοργάνωση που αποτελεί το κορυφαίο σημείο συνάντησης της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας και πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στην Ελλάδα. 

Το 2012 τα Ποσειδώνια θα πραγματοποιηθούν από τις 4 έως τις 8 Ιουνίου, στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo. 

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της έκθεσης για τη ναυτιλιακή βιομηχανία και την οικονομία, επίσημο ταξιδιωτικό πρακτορείο για τα Ποσειδώνια 2012 είναι το Travel Plan, προφέροντας ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν ή να επισκεφθούν την έκθεση. 


Η παγκόσμιου βεληνεκούς έκθεση προσελκύει πάνω από 10.000 επισκέπτες από το εξωτερικό, με πληθώρα εμπορικών συμφωνιών που ολοκληρώνονται κατά την διάρκειά της και ευκαιρίες δικτύωσης που δημιουργούνται για τους συμμετέχοντες, καθώς υποδέχεται τους ηγέτες της ναυτιλίας διεθνώς και τις μεγαλύτερες εταιρείες και οργανισμούς του κλάδου. 

Αντίστοιχα τα συναλλαγματικά οφέλη από τη λειτουργία της έκθεσης αφορούν σε δαπάνες παραμονής, διατροφής, αναψυχής, δημοσίων σχέσεων, σεμιναρίων των εκθετών - επισκεπτών και αντιπροσωπειών της έκθεσης, η οποία συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη τουρισμού υψηλής απόδοσης.

Πηγή: tovima.gr
Pin It button on image hover