Travel Plan

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Η Μύκονος όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Mykonian K Hotels & Thalasso Spa 3* από 60 € με πρωινό


Η «άλλη» Μύκονος


Όταν το νησί αδειάσει από τουρίστες, όταν τα φλας στρέψουν αλλού τα φώτα τους, όταν η ομορφιά απομείνει χωρίς ρετούς, τότε γυμνή πια, η Μύκονος φαντάζει τόσο αθώα. Ο Γιάννης Τεπεσικλίδης για έναν χρόνο αποτύπωνε και μας συστήνει μέσα από τον φωτογραφικό του φακό, άγνωστες πτυχές ενός νησιού που συνεχίζει να ζει με τους δικούς του ρυθμούς όλο το χρόνο!


«Αρχές του 2011, θέλοντας να αποτυπώσω τα χρώματα του Χειμώνα, της Άνοιξης αλλά και τη Νύχτα του έρημου νησιώτικου τοπίου άρχισα να φωτογραφίζω τη Μύκονο. Στην πορεία ανακάλυψα ότι υπάρχουν ακόμη στο νησί τα πολύτιμα στοιχεία ενός κόσμου ταπεινού, που διαιώνισε την παρουσία του πάνω στο λιτό τοπίο της. Σήμερα, σε μια εποχή κορεσμένη από καταναλωτικά αγαθά, που τείνει να καταρρεύσει, τα στοιχεία αυτά αποτυπώθηκαν σε μια φωτογραφική δουλειά, για να μας θυμίσουν ότι ο κόσμος  που ζούμε μπορεί και χωρίς τα στοιχεία της υπερβολής να είναι εξίσου όμορφος.»

Iωάννης Τεπετσίκλης

Who?

Έχει λάβει μέροςσε διάφορες διεθνείς εκθέσεις  όπως είναι η «Φωτογραφική Συγκυρία» το 2002 με τίτλο έκθεσης «Ανθρώπων Γη» στην γκαλερί Photogenesis. Επίσης έχει συμμετάσχει στον Διεθνή Μήνα Φωτογραφίας  2003-Νέοι  Έλληνες  Φωτογράφοι με τίτλο έκθεσης «Ενοχλώντας τη Νύχτα» στην Αίθουσα Τέχνης Αγκάθι. Σήμερα ασχολείται με την ανθρωπιστική και τοπιογραφική φωτογραφία.

ΙNFO: Η έκθεση φωτογραφίας του Ιωάννη Τεπετσίκλη θα πραγματοποιηθεί 23-30 Σεπτεμβρίου 2011 στην αίθουσα ΚΔΕΠΑΜ, οδός Ματογιάννη











Πηγή: Travelstyle.gr

ΔΙΑΜΟΝΗ:

Mykonian K Hotels & Thalasso Spa 3* από 60 € με πρωινό

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε travelplan.gr ή να επικοινωνήσετε με ένα από τα καταστήματα του δικτύου Travel Plan.
Pin It button on image hover