Travel Plan

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Η Νέα Υόρκη σε 5 ξενοδοχεία!




  • The James New York, 5*
Αυτό το design ξενοδοχείο βρίσκεται στη συνοικία του Soho, που φημίζεται για τους οίκους μόδας, τις γκαλερί τέχνης και τα εμπορικά της καταστήματα.  Με εξαιρετική θέα στον εντυπωσιακό ουρανό του Manhattan, τα δωμάτια στο The James New York διαθέτουν έναν γυάλινο τοίχο από το δάπεδο έως την οροφή, που χωρίζει το μπάνιο από τους χώρους διαμονής. 

  • The Mandarin Oriental, 5* New York
Το New York City Mandarin Oriental βρίσκεται στην κορυφή του Time Warner Center. Τα εμπορικά καταστήματα της 5ης λεωφόρου απέχουν μόλις 10 λεπτά με τα πόδια, ενώ το "Museum of Arts & Design" βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής σχεδόν.  Διαθέτει spa με εσωτερική πισίνα και το εστιατόριό του "Asiate" προσφέρει μοναδική θέα στο Central Park με φόντο τον ορίζοντα του Manhattan.
  • The Surrey, 5* New York
Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Upper East Side του Manhattan.  Ο σταθμός του μετρό 77th St. απέχει 3 τετράγωνα από την εισοδό του!  Εξίσου κοντά στην Times Square και το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης. Διαθέτει 24ωρο γυμναστήριο, εγκαταστάσεις spa και roof garden.
  • Royalton A Morgans Original, 5* New York
Θεωρείται από τα καλύτερα design ξενοδοχεία 5 αστέρων στη Νέα Υόρκη.  Bρίσκεται στη 44th Street,10 λεπτά με τα πόδια από την Times Square.  Οι επισκέπτες μπορούν να δειπνήσουν στο εστιατόριο του "Brasserie 44" και να  απολαύσουν αυθεντική αμερικανική κουζίνα.  Ενώ πριν από το θέατρο μπορούν να κάνουν μια στάση στο Bar 44 για ένα δροσιστικό cocktail.
  • The Chatwal New York, 5* New York
Για το τέλος ένα αρκέτα ιδιαίτερο ξενοδοχείο, που τα κομψά και εξοπλισμένα δωμάτιά του προσφέρουν μια χαρακτηριστική Νεουρκέζικη γεύση χλιδής.  Δημιούργημα του μεγάλου αρχιτέκτονα και σχεδιαστή Thierry Despont, αντλώντας έμπνευση από τον ταλαντούχο Malletier, σχεδιαστή πολυτελείας του 18ου αιώνα.  



O CEO κ.Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!

The James New York


The Mandarin Oriental


The Surrey
Royalton A Morgans Original



The Chatwal New York


Pin It button on image hover