Travel Plan

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Το «άλλο» Μεξικό!

Νυχτερινή άποψη του κόλπου του Ακαπούλκο

Σαν ένα παζλ εµπειριών το Μεξικό έχει τη µοναδική δυνατότητα να προσφέρει στον επισκέπτη του όλα όσα µπορεί να φανταστεί και μπορούν πραγματικά να κάνουν το ταξίδι σ’ αυτή τη χώρα της κεντρικής Αµερικής µια εµπειρία ζωής.

Ανάµεσα σε ένα πλήθος επιλογών που προσφέρει το Μεξικό, ξεχωρίζουν οι δύο τροπικοί του παράδεισοι.  Ο λόγος φυσικά για το κοσµοπολίτικο Ακαπούλκο και το µαγευτικό Κανκούν, που µοιάζουν να δηµιουργήθηκαν αποκλειστικά για να προσφέρουν στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και διασκέδασης.
  
Κοινό στοιχείο και των ...

δύο είναι οι ατελείωτες ολόλευκες παραλίες, η τροπική βλάστηση που αγγίζει τον ωκεανό και η λαµπερή νυχτερινή ζωή!  Κολυµπήστε παρέα µε τα δελφίνια και καταδυθείτε σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς βυθούς, που έχει δηµιουργήσει η φύση.

Ακολουθούν δύο από τις καλύτερες αλλά και τις πιο προσιτές, προτάσεις μας ξενοδοχείων, για το Ακαπούλκο και το Κανκούν.
  • Las Brisas Acapulco - 5*

Πολυτελές ξενοδοχείο, χτισμένο στην πλαγιά ενός λόφου πάνω από τον διάσηµο κόλπο του Ακαπούλκο, ανάµεσα σε 40 στρέµµατα καταπράσινων κήπων.  Με ευρύχωρα δωµάτια και µπανγκαλόου στυλ “Casitas”, τα οποία διαθέτουν ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα.  
Ανάµεσα στις υπηρεσίες του θα βρείτε το ιδιωτικό κλαµπ στην παραλία µε 2 πισίνες µε θαλασσινό νερό, spa, σάουνα, γυµναστήριο, πάρκινγκ, κοµµωτήριο και κατάστηµα µε είδη δώρων. 
  • Zoetry Paraiso De La Bonita - 5*, Riviera Maya Cancun

Ένα από τα πιο ξεχωριστά boutique θέρετρα του Μεξικού.  Μένοντας σε µία από τις πολυτελείς σουίτες του κατά µήκος της μοναδικής ιδιωτικής παραλίας, απολαµβάνετε ηρεµία και χαλάρωση, αλλα και ένα εξαίρετο all inclusive πρόγραµµα - θεσµό στην αλυσίδα των Zoetry, το λεγόµενο Endless Privileges.
Βασική φιλοσοφία τους το «ευ ζην», κάτι που φροντίζουν ιδιαίτερα και εφαρµόζουν µε µεγάλη επιτυχία, στο φηµισµένο spa, στα 3 εστιατόριά του µε ειδικές και ιδιαίτερες σπεσιαλιτέ και στα καθηµερινά activities.


O CEO κ.Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!

 
  
 Παράθυρο στο Ακαπούλκο
 
 Ακαπούλκο, κοσμοπολίτικη σχεδόν vintage αξία!
 Las Brisas Acapulco
 
Κανκούν, χιλιόμετρα λευκής αμμουδιάς 
 
 Zoetry Paraiso De La Bonita
  
 Εντυπωσιακό όλες τις ώρες της ημέρας!


Pin It button on image hover