Travel Plan

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Παραλίες «θρύλοι»







Ο καιρός τις τελευταίες μέρες μπορεί να μας τα χάλασε λίγο, αλλά γεγονός είναι ότι τα πρώτα μπάνια κάποιοι από μας τα κάναμε ήδη! Το μυαλό μας είναι ήδη στο καλοκαίρι και οι παραλίες έχουν  αρχίσει να έχουν την τιμητική τους.


Μπορεί να μην είναι οι πιο όμορφες ή οι πιο ιδιαίτερες είναι όμως αναμφισβήτητα από τις πιο ξακουστές παραλίες του κόσμου και πιστεύουμε κανέναν δε θα αφήσουν αδιάφορο τα θρυλικά ονόματα των ακτών που ακολουθούν.
  • Tarifa, Ισπανία
Στο νοτιότερο σημείο της ηπειρωτικής Ευρώπης, εκεί που διασταυρώνεται η Μεσόγειος με τον Ατλαντικό, η ξακουστή Tarifa της Ισπανίας σας περιμένει!  Κάτω από το μεσογειακό ήλιο απλώνεται μια τεράστια αμμουδιά, που οι άνεμοι της την έχουν καταστήσει το όνειρο κάθε surfer.  Η Tarifa φημίζεται επίσης για την έντονη νυχτερινή ζωή της. Καθίστε σε κάποιο αίθριο και απολαύστε μια παγωμένη σαγκρία!
  • Cancun, Μεξικό
Αν έχετε μια αγάπη για τις κοσμοπολίτικες παραλίες, τότε είναι σίγουρο ότι θα λατρέψετε το Cancun!  Στη χερσόνησο Yucatan στο Μεξικό, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς παραλιών. Με παγκόσμιας ακτινοβολίας θέρετρα, μοναδικές παραλίες και έντονη νυχτερινή ζωή.  Σε μια επίσκεψη σας στο Cancun μην παραλείψετε να εξερευνήσετε τα αρχαιολογικά μνημεία των Μάγιας στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένου και του Chichen Itza, τη μεγάλη προ-Κολομβιανή πόλη που συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των «Επτά Θαυμάτων του Κόσμου». 
Όσοι ενοχλείστε από τις πολυσύχναστες παραλίες, μπορείτε κάλλιστα να επισκεφθείτε το Cancun εκτός τουριστικής περιόδου.
  • Ipanema, Βραζιλία
Η παραλία Ipanema έγινε διάσημη μέσα από το τραγούδι «The Girl from Ipanema» του Antonio Carlos Jobim και θεωρείται η πιο… σέξι παραλία του κόσμου.  Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια, επισκιάζει σε δημοτικότητα ακόμη και την Copacabana, προσελκύοντας τόσο τουρίστες, όσο και ντόπιους. 
Η Ipanema στα σύνορα με την παραλία Arpoador, προσφέρει μοναδική θέα της πόλης του Ρίο ντε Τζανέιρο.


O CEO κ.Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!






Pin It button on image hover