Travel Plan

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Πολυτελής διαμονή στην «Πόλη του Φωτός»

 Η θέα από τα δωμάτια του Hotel Plaza Atheneè
  • Scribe Hotel - 5*
Σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στη διάσημη Όπερα Garnier και την Place Vendome, το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε πλήρως το 2007 από τον παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονα Jacques Grange.  Η νέα διακόσμηση του ενσωματώνει το πνεύμα της παριζιάνικης κομψότητας και πολυτέλειας.
Τα υπέροχα δωμάτια, στα οποία συμπεριλαμβάνονται 13 πολυτελείς σουίτες, προσφέρουν ευρύχωρους και όμορφα διαμορφωμένους χώρους με όλες τις ανέσεις.  Το ολοκαίνουργιο Café Lumière του ...
ξενοδοχείου με τη γυάλινη οροφή βλέπει σε ανοιχτή αυλή και προσφέρει μια πραγματική γαστρονομική εμπειρία.
  • Ritz - 5*
Το Ritz Hotel είναι ένα θαυμάσιο ξενοδοχείο, ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς ελίτ, συμπεριλαμβανομένων των Ernest Hemmingway και Coco Channel!  Οι εξωτερικοί χώροι του είναι διατηρούνται όπως σχεδιάστηκαν αρχικά από τον αρχιτέκτονα του παλατιού των Βερσαλλιών.
Το ξενοδοχείο προσφέρει ένα εξαιρετικό κέντρο υγείας και διαθέτει μια πολυτελή πισίνα με spa.  Το εστιατόριό του προσφέρει μερικά από τα πιο περιζήτητα menu του Παρισιού. Τα δωμάτιά του είναι βαμμένα στους τόνους του χρυσού με την κλασική γαλλική κομψότητα, που διακρίνεται ακόμη και στα  κομψά μαρμάρινα μπάνια.

  • Hotel Plaza Athenee Paris - 5*
Ένα κατάλυμα ιδανικό για ζευγάρια στο μήνα του μέλιτος και φυσικά και ταξιδιώτες αναψυχής, καθώς βρίσκεται σε μια πολύ γραφική περιοχή της πόλης.  Τα κομψά και όμορφα διακοσμημένα δωμάτια του παρέχουν δωρεάν εφημερίδες, μίνι μπαρ, τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, DVD players και άλλα πολλά.
Απολαύστε την εκλεκτή γαλλική κουζίνα στα "Alain Ducasse au Plaza Athenee", το "Le Relais Plaza" και το "La Cour Jardin".  Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης spa και γυμναστήριο.   Στη διάθεσή σας υπάρχει και ένα business center για να εξυπηρετήσει τις απαραίτητες εταιρικές σας συναντήσεις προγρα.
  • Hotel San Regis - 4*
Βρίσκεται ανάμεσα στα Ηλύσια Πεδία και την Avenue Montaigne. Λίγα μόνο βήματα μακριά από τις μπουτίκ σχεδιαστών και από εστιατόρια του 8ου διαμερίσματος του Παρισιού. Προσφέρει υποδειγματικές υπηρεσίες και ένα γκουρμέ εστιατόριο. Παρέχει πανέμορφα επιπλωμένα δωμάτια με εξαιρετικές αντίκες και πολυτελή μεταξωτά υφάσματα. Πολλά από τα\ δωμάτια έχουν διακοσμηθεί πρόσφατα, και απολαμβάνουν την υπέροχη θέα του πύργου Άιφελ από το μπαλκόνι. Το βράδυ, απολαύστε τον δείπνο σας στην φιλόξενη τραπεζαρία του Hotel San Regis, που θυμίζει μια ιδιωτική παλαιά βιβλιοθήκη.



O CEO κ.Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!


 Ritz


Scribe Hotel

 
  Hotel Plaza Athenee

 
Hotel San Regis










Pin It button on image hover