Travel Plan

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

5* Ξενοδοχεία του Λονδίνου


Ο εντυπωσιακός ουρανοξύστης του London Hilton Park Lane





  • London Hilton Park Lane, 5*
Στο “Park Lane στο Mayfair” με μεγάλα δωμάτια με μοντέρνα μαρμάρινα μπάνια και τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης.  Αρκετά από τα δωμάτια έχουν μπαλκόνια με θέα στο Hyde Park.  Το εστιατόριο “Galvin at Windows” του ξενοδοχείου έχει βραβευτεί με αστέρι Michelin και προσφέρει εξαιρετική γαλλική κουζίνα. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε μοντέρνα, εποχιακή ευρωπαϊκή κουζίνα στο κομψό εστιατόριο και μπαρ “Podium” αλλά και γαλλικά-πολυνησιακά πιάτα στο “Trader Vic”.  Το “Hilton on Park Lane” διαθέτει ακόμη ένα business center και ένα κέντρο ευεξίας με ατμόλουτρο, σάουνα και αίθουσες περιποιήσεων.

  • The Landmark London, 5*
Η απαράμιλλη εξυπηρέτηση, το κομψό περιβάλλον, οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις αναψυχής με την εσωτερική πισίνα, ένα πολυτελές spa, το βραβευμένο εστιατόριο και ορισμένα από τα μεγαλύτερα δωμάτια στο Λονδίνο, εξασφάλισαν στο “Landmark London” το βραβείο του καλύτερου ξενοδοχείου της πόλης 3 φορές σε διάστημα 6 χρόνων (2005 - 2011).  Το deluxe αυτό ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία, στην καρδιά της μοντέρνας Marylebone του Λονδίνου, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τα κορυφαία αξιοθέατα του Λονδίνου, όπως το Regent Park, η Oxford Street, το Hyde Park και το Madame Tussauds.
   
  • The Waldorf Hilton, 5*
Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 750 μέτρων από το Covent Garden και την πλατεία Trafalgar.  Η ιδανική του τοποθεσία προσφέρει ησυχία και ηρεμία δίπλα στο διασημότερο πολιτιστικό κέντρο της περιοχής που συγκεντρώνει τα εκπληκτικά θέατρα του Λονδίνου. 
Το οικονομικό & επιχειρηματικό κέντρο της πόλης απέχει μόλις 3 χλμ., ενώ  το ξενοδοχείο διαθέτει executive lounge και 24ωρο επιχειρηματικό κέντρο αποτελώντας την ιδανική βάση για όσους ταξιδεύουν και για επαγγελματικούς λόγους.
  • Royal Horseguards Guoman, 5*
Ακριβώς στην καρδιά του Λονδίνου, σε πολύ μικρή απόσταση από τα κτήρια του Κοινοβουλίου και την πλατεία Trafalgar, με εκπληκτική θέα στον ποταμό Τάμεση.  Τα δωμάτια του είναι ευρύχωρα και παρέχουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις. 
Ξεχωρίζει η βιβλιοθήκη του “Gladstone”, που αποτελεί το μεγαλύτερο χώρο του ξενοδοχείου και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 350 άτομα. 
  • Sheraton Park Tower, 5*
Ένα Luxury Collection Hotel που προσφέρει ασύγκριτες υπηρεσίες 5 αστέρων.  Βρίσκεται στην καρδιά της μοντέρνας περιοχής Knightsbridge κοντά στο Hyde Park και τα Harrods.  Το εντυπωσιακό κυκλικό του design σε στιλ πύργου εξασφαλίζει στο καθένα από τα 280 δωμάτια του εξαιρετική θέα της πόλης του Λονδίνου. 
Τα executive δωμάτια βρίσκονται στους ανώτερους ορόφους και προσφέρουν εξαίσια θέα στην πόλη.  Το βραβευμένο εστιατόριο “One-O-One” έχει ψηφιστεί ως το καλύτερο εστιατόριο για θαλασσινά από τον οδηγό “Harden’s Guide” επί 5 συναπτά έτη.
  • Le Meridien Piccadilly, 5*
Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα διάσημα Piccadilly Circus, Soho, Bond Street, Leicester Square, Oxford Street και το Covent Garden.  Ένα εκπληκτικό ξενοδοχείο που μεταξύ άλλων φιλοξενεί κέντρο ευεξίας, το οποίο διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες κλειστές πισίνες του Λονδίνου.  Τα κομψά και μοντέρνα δωμάτια του συνδυάζουν το παραδοσιακό αγγλικό στιλ με τις σύγχρονες ανέσεις.


O CEO κ.Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!

London Hilton Park Lane

The Landmark London

The Waldorf Hilton

Royal Horseguards Guoman

Sheraton Park Tower

Le Meridien Piccadilly

Pin It button on image hover