Travel Plan

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Γίνεται ξανά παιδιά...εν πλω...με προορισμό την απόλυτη μαγεία!

Η Disney Cruise Line, με 3 κρουαζιερόπλοια, “Disney Magic “, “Disney Wonder “ και “Disney Dream “, σχεδιασμένα με υποδομή διαμονής και διασκέδασης ειδικά για οικογένειες , σας ταξιδεύουν από την Ευρώπη, έως τη Καραιβική και το Κανάλι του Παναμά.

Κάθε ταξίδι περιλαμβάνει την προσοχή στη λεπτομέρεια και την γνωστή φιλοξενία της Disney. Σε μια κρουαζιέρα της Disney, υπάρχει κάτι για τον καθένα: χαλάρωση για τους ενηλίκους, επινοητική διασκέδαση για τα παιδιά και συναρπαστικές στιγμές για όλη την οικογένεια!
Πάρτε μέρος σε δραστηριότητες, που αισθάνεστε ότι έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εσάς..Δειπνήστε σε ένα από τα 3 διαφορετικά εστιατόρια με εξατομικευμένο service… Βυθιστείτε στην απόλυτη διασκέδαση με shows επιπέδου Broadway, και musicals με τους χαρακτήρες της Disney σε ψηφιακούς τρισδιάστατους κινηματογράφους!

Δώστε στα παιδιά σας τη χαρά να ζήσουν μοναδικές στιγμές εν πλω με τα μοναδικά σόου πυροτεχνημάτων στη γέφυρα του κρουαζιερόπλοιου παρέα με τους αγαπημένους χαρακτήρες της Disney και γίνετε μέρος της επίδειξης, ή ακολουθήστε τις συναρπαστικές περιπέτειες σε κάθε λιμάνι- προορισμό κάτω από τη καθοδήγηση των εκπαιδευμένων συμβούλων της εταιρείας.

Δραπετεύστε για χαλάρωση στο πολυτελές SPA ή στη πισίνα, απολαύστε το εξαιρετικό δείπνο σας και διασκεδάστε στο night club και στα σαλόνια με ζωντανή μουσική, ή στο κατάστρωμα , με υπαίθρια μουσική και extravaganzas χορού.


Για πληροφορίες/κρατήσεις επικοινωνήστε στο info@travelplan.gr ή στο 210 3333300
Pin It button on image hover