Travel Plan

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Το πράσινο και γαλάζιο της Σκοπέλου

Η Σκόπελος είναι το πιο πράσινο νησί στην Ελλάδα. Εδώ, όπου το πράσινο των πεύκων και των πυκνών δασών σμίγει με το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού δημιουργώντας μία εικόνα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, θα συναντήσετε τον εαυτό σας σε μια ειδυλιακή γή, σε ένα μικρό παράδεισο στην καρδιά της Ελλάδας.

Στη Σκόπελο θα βρειτε, μερικές από τις ωραιότερες Αιγαιοπελαγίτικες παραλίες. Αν φθάσετε στο νησί με σκάφος ή νοικιάσετε βάρκα θα έχετε την τύχη να κολυμπήσετε σε υπέροχες ερημικές παραλίες ενώ με αυτοκίνητο, μηχανάκι ή το λεωφορείο που κάνει συνεχώς δρομολόγια μεταξύ Σκοπέλου και Γλώσσας θα βρεθείτε στην απέραντη Μηλιά, τις μικρούλες Αντρίνες, στην μοναδική Καστάνη, το Χόβολο, το Λιμνονάρι, τον Στάφυλο και το Βελανιό, μία απο τις ομορφότερες παραλίες του νησιού που εξακολουθεί να συγκεντρώνει τους αμετανόητους γυμνιστές και όσους αντέχουν το περπάτημα. Στον μοναδικό Πάνορμο το μπάνιο το σούρουπο είναι μια αξέχαστη εμπειρία αφού λες πως κολυμπάς μέσα σε ένα ποτάμι με χρυσά νερά καθώς ο ήλιος χάνεται στο βάθος του ορίζοντα.

Ανακαλύψτε τον κόσμο με την εμπειρία του Travel Plan. Για πληροφορίες/κρατήσεις επικοινωνήστε στο info@travelplan.gr ή στο 210 3333300
Πηγή: skopelosweb.gr
Pin It button on image hover