Travel Plan

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Τα πιο πολύχρωμα μέρη στον πλανήτη

Νότια Αφρική



Τα χρωματιστά της τοπία είναι πέρα από κάθε φαντασία. Κάθε εποχή φέρνει ένα εκπληκτικό θέαμα χρωμάτων από τις εκατοντάδες παραλλαγές των χόρτων. Η χώρα τα έχει όλα: τιρκουάζ νερά και λευκή άμμο, εκπληκτικό σαφάρι προορισμών, επιβλητικά βουνά, εύφορες πεδιάδες, άγρια ζώα.
Κολομβία


Είναι η μαγική χώρα όπου οι καταπράσινοι καφέ λόφοι, τα γαλανά νερά της Καραϊβικής ακτής, τα παστέλ κτίρια των πόλεων και η αγρια ζωντανή φύση δημιουργούν μια μοναδική φωτεινή παλέτα με χίλια χρώματα. Τα μαγικά τοπία της, οι παρθένοι χώροι και η μαγευτική θέα προσελκύουν όλο και περισσότερους ταξιδιώτες κάθε χρόνο.






Νορβηγία


Είναι μια χώρα με τα θαύματα της φύσης. Ντυμένη σε διάφορα χρώματα ανάλογα με τις εποχές αποτέλεσε πόλο έλξης για τους ταξιδιώτες φωτογράφους και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.






Ιαπωνία


Η χώρα που είναι γεμάτη πινακίδες "ντυμένες" πολύχρωμα και "στρωμένη" από το ρόζ χαλί της ανθισμένης κερασιάς που καλύπτει ολόκληρη τη χώρα.








Ταξίδι στα χρώματα του ουράνιου τόξου! Για περισσότερες πληροφορίες/κρατήσεις επικοινωνήστε στο info@travelplan.gr ή στο 210 3333300
Πηγή: opentravel.com

Pin It button on image hover