Travel Plan

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Ταξίδι: Παξοί, το καταφύγιο του έρωτα

Ο Βενιαμίν των Επτανήσων, όπως πολλοί έχουν αποκαλέσει τους Παξούς, βρίσκεται 7 μίλια νότια της Κέρκυρας. Οι Παξοί είναι ένας καταπράσινος παράδεισος με καταγάλανα νερά. Στο νησί αυτό θα μπορούσε να έχει γυριστεί η γαλάζια λίμνη, έχουν πει αρκετοί! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το επέλεξε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τα γυρίσματα γνωστού σίριαλ.

Ο επίγειος αυτός παράδεισος είναι το νησί του έρωτα, καθώς σύμφωνα με την μυθολογία, ο Ποσειδώνας κτύπησε με την τρίαινα του την Κέρκυρα, αποκόβοντας ένα κομμάτι, στο οποίο αργότερα έζησε τον έρωτα του με την Αμφιτρίτη. Το νησί είναι χαρακτηριστικό για τους ελαιώνες του για αυτό και ένα από τα κύρια προϊόντα του τόπου είναι το καλό λάδι!

Οι Παξοί είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένοι τουριστικά και στην πρωτεύουσα, τον Γάιο, θα βρείτε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια για την διαμονή σας.

Δεν θα σας απογοητεύσει όμως και η νυχτερινή του διασκέδαση, αφού έχει πολλά μπαράκια. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε την Πάργα και τους Αντίπαξους, κοντινά νησάκια με παρόμοια ομορφιά.

Καλοκαιρινές Διακοπές με την φροντίδα του Travel Plan. Για περισσότερες πληροφορίες, πακέτα διακοπών και προσφορές επικοινωνήστε στο info@travelplan.gr  ή στο 210 3333300
Πηγή: star.gr
Pin It button on image hover