Travel Plan

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Φίτζι: Mamanuca Islands

Τα νησιά Mamanuca είναι τα πιο πολυσύχναστα νησιά των Φίτζι. Είναι μια αλυσίδα κοραλλιογενών νησιών με κάτασπρες παραλίες και κατακάθαρες λιμνοθάλασσες. Τα βλέπεις πλησιάζοντας να προσγειωθείς στο αεροδρόμιο της Νάντι.  Με γρήγορο καταμαράν φτάνεις σε 2-4 ώρες, ή με αεροπλάνο σε περίπου 20 λεπτά, από το λιμάνι ή αεροδρόμιο της Νάντι, αντίστοιχα.

Το μεγαλύτερο νησί είναι το Malolo, ενώ υπάρχει και το Malolo Lailai (το μικρό Malolo), το Tavarua, φημισμένο για τα σέρφινγκ, το Monuriki, όπου ο Τομ Χανκς γύρισε το φιλμ Castaway, το Tokoriki, το Mana, από τα πιο δημοφιλή, το Matamanoa, ενώ σε άλλα νησιά έχουν δοθεί ονόματα από τα μεγάλα ξενοδοχειακά ρεζόρτς που βρίσκονται, όπως το Νησί των Θησαυρών, αλλά και το νησί του Μπάουντυ!!! (αν θυμάσαι το φιλμ...)

Οι επισκέπτες κάνουν τον γύρο των νησιών με διάφορα βαρκάκια, ή περπατώντας από το ένα νησί στο άλλο. Τα νησιά είναι ιδανικά για καταδύσεις, snorkeling, κολύμπι βεβαίως, σέρφινγκ και χαλάρωση.

Ανακαλύψτε τον κόσμο μέσα από το Travel Plan. Για πληροφορίες,κρατήσεις επικοινωνήστε στο info@travelplan.gr ή στο 210 3333300
Πηγή: www.travelstories.gr
Pin It button on image hover