Travel Plan

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Στο εξωτικό Μπαλί της Ινδονησίας

Ένας άλλος κόσμος από αυτόν της Ευρώπης. Ατελείωτο πράσινο. Ηρεμία. Αρμονία. Ζεστοί άνθρωποι. Θετική ενέργεια. Υποδειγματική τουριστική βιομηχανία. Πνευματικότητα. Μερικές μόνο από τις λέξεις-κλειδιά του προορισμού Μπαλί.

Το Μπαλί είναι μια κουκίδα σχεδόν της Ινδονησίας. H πρώτη εικόνα είναι αυτή των πυκνών τροπικών δασών και των δαντελωτών παραλιών. Όντας κοντά στον Ισημερινό, το νησί έχει τροπικό κλίμα με μέση θερμοκρασία γύρω στους 27 βαθμούς Κελσίου.

Οι τιμές είναι πολύ φθηνές για τα δικά μας δεδομένα. Στις τουριστικές περιοχές λειτουργούν μοντέρνα εμπορικά κέντρα με όλες τις γνωστές μάρκες καταναλωτικών αγαθών, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.


Η γαστρονομία τους αποτελεί τη… χαρά των φίλων της υγιεινής διατροφής. Όχι πολλά τηγάνια και βαριά, δυσκολοχόνευτα πιάτα, αλλά ψάρια, λαχανικά, ρύζι και γενικά κουζίνα κινέζικης προέλευσης. Κοντά σε αυτά συνυπάρχει και η ευρωπαϊκή κουζίνα (μέχρι και ελληνικό εστιατόριο λειτουργεί!). Οι φυσικοί χυμοί και τα κοκτέιλ τους απλά αφήνουν τον ουρανίσκο τρισευτυχισμένο.

Για πληροφορίες/κρατήσεις επικοινωνήστε στο info@travelplan.gr ή στο 210 3333300
Πηγή: Περιοδικό www
Pin It button on image hover