Travel Plan

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Ρώμη χωρίς cafe γίνεται;

Antico Caffe Greco
Βρίσκεται στη Via Condotti στον αριθμό 86. Λίγα βήματα από τη Scalinata di Spagna. Διάσημο καφέ που λέγεται ότι είναι από 3 αρχαιότερα του κόσμου. Θα σας φιλοξενήσει σε ένα πολύ ατμοσφαιρικό περιβάλλον και στα μαρμάρινα τραπέζια του. Στα ίδια τραπέζια απόλαυσαν τον καφέ τους προσωπικότητες όπως ο Γκαίτε, ο Λόρδος Βύρων, Ο Σέλλεϋ και ο Καζανόβας. Ο καφές είναι ακριβός και δεν είναι και ο κορυφαίος, αλλά μια επίσκεψη είναι μάλλον must.

Cafe de Paris
Βρίσκεται στη Via Veneto. Ανεβαίνοντας το δρόμο θα το βρείτε αριστερά. Προσφέρει καφέ και φαγητό, αλλά αυτά αγνοείστε τα. Όσο καλά κι αν είναι, μόνο ένας λόγος υπάρχει για να επισκεφθείτε το Cafe de Paris. Η απίστευτη ζεστή σοκολάτα που προσφέρει. Δεν περιγράφεται. Στη βόλτα σας στη Via Veneto, μη χάσετε την ευκαιρία. Απολαύστε την.
Babington's Tea Rooms
Babington's English Tea Room since 1893 - Piazza di Spagna - Roma
Η παλαιότερη και πιο κλασσική τσαγερία της Ρώμης. Την άνοιξαν δύο Αγγλίδες το 1893. Σε μια από τις πολλές βόλτες στη scalinata, καθίστε και απολαύστε το τσάι σας.

Rosati
Ένα όμορφο καφέ στην Πιάτσα ντελ Πόπολο στο νούμερο 5. Αν ο καιρός είναι καλός, θα ευχαριστηθείτε τον υπαίθριο χώρο του.

Giolitti
Κοντά στην piazza Navona, στη via Uffici del Vicario 40, μπορείτε να βρείτε εξαιρετικό παγωτό. Άλλωστε, δεν μπορείτε να επισκεφτείτε τη Ρώμη και να μη γευτείτε το διάσημο παγωτό της.

Il Gelato di San Crispino
Διάσημη "τζελατερία" της Ρώμης κοντά στη fontana di Trevi. Via Della Panetteria 54


Για πληροφορίες/κρατήσεις επικοινωνήστε στο info@travelplan.gr ή στο 210 3333300
Πηγή: travelstories.gr
Pin It button on image hover