Travel Plan

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Οι αρχαιότερες πόλεις πάνω στη γή

Lisbon, Πορτογαλία (2000 π.χ)
 Πάνω σε επτά λόφους, στις όχθες του ποταμού Τάγου. Είναι μία από τις πιο ζωντανές πόλεις της Ευρώπης. Τα ανακαινισμένα παλάτια και οι εκκλησίες είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που συνθέτουν την πολιτιστική κληρονομιά της. Υπάρχει μια εντυπωσιακή συλλογή από αρχαία και σύγχρονη τέχνη σε πολλά από τα μουσεία της πόλης όπως για παράδειγμα στο μουσείο Calouste Gulbenkian.


Luxor, Αίγυπτος (προ 2160 π.χ)


Παλαιότερα γνωστή ως η αρχαία πόλη των Θηβών. Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πόλεις στην Αίγυπτο. Αναφέρεται συχνά ώς το μεγαλύτερο υπαίθριο μουσείο του κόσμου, έχοντας ένα μεγάλο αριθμό από τα καλά διατηρημένα μουσεία.





Xian, Κίνα (2.205 π.χ)


Είναι μία από τις πιο σημαντικές στην κινέζική ιστορία. Η αφθονία των λειψάνων και χώρων σημαντικής πολιτιστικής κληρονομιάς τη χαρακτηρίζουν ως Μουσείο Φυσικής ιστορίας.




Ζυρίχη, Ελβετία (3.000 π.χ)


Από τις αρχαιότερες πόλεις της Ευρώπης. Ακόμη και στα στενάκια της θα παρατηρήσει κανείς αντίκες καταστήματα, μπουτίκ και καφετέριες.



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους προορισμούς και τα πακέτα μας επικοινωνήστε στο info@travelplan.gr ή στο 210 3333300
Πηγή: blog.hotelclub.com
Pin It button on image hover