Travel Plan

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Περιηγηθείτε στην Κέρκυρα και το ιστορικό κέντρο της!


Γιατί να πας: Κουβάλα έναν αέρα, εκείνον του βενετσιάνικου ρομαντισμού και της αγγλο-γαλλικής αριστοκρατίας. Στην Κέρκυρα μπορεί να βρεθείς να περπατάς ξυπόλητος σε κάποιο καντούνι μετά από ένα τρελό ξενύχτι ή απομονωμένος στον Παντοκράτορα, να πίνεις ελληνικό καφέ και να χαζεύεις το ηλιοβασίλεμα.

Παραλίες: Η πιο γνωστή είναι της Παλαιοκαστρίτσας όπου, όπως λέει ο μύθος, ξεβράστηκε από τα κύματα ο Οδυσσέας. Φυσικά υπάρχουν πολλές επιλογές, η παραλία στο Σιδάρι και ο Κάβος είναι μόνο μερικές. Η παραλία του Αγ. Γεωργίου είναι ιδανική για θαλάσσια σπορ.

Trip Tip: Κάνε βουτιές στο Canal of amour:  αριστερά από τη μεγάλη παραλία στο Σιδάρι. Πρόκειται για μια σήραγγα, όπου η παράδοση λέει ότι όποιος κολυμπήσει σε αυτό το πέρασμα, στην άλλη πλευρά θα συναντήσει τον έρωτα της ζωής του. Μη λυπηθείς τις θερμίδες και δοκίμασε τις παραδοσιακές συνταγές όπως την πασυτσάδα, το κουν κουατ και την τσιτσιμπύρα.

Πηγή: Playboy τεύχος Ιουλίου 2011


Ταξιδέψτε με την Travel Plan στην Κέρκυρα ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά της Ελλάδας που αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό διακοπών για χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Aquis Corfu Holiday Palace 5* από 57€ με πρωινό & 1 γεύμα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου Travel Plan
Pin It button on image hover