Travel Plan

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

The Maldives Honeymoon

Εάν ένα ταξίδι του μέλιτος προορίζεται για τον εορτασμό της αγάπης σε ένα απομονωμένο, ξεχωριστό, ειδυλλιακό τοπίο, οι Μαλδίβες αποτελούν τη νούμερο ένα επιλογή. Η μαγεία των Νήσων θα μαγέψουν τις διακοπές σας ως ζευγάρι με άπειρους τρόπους! Ένα δείπνο κάτω από τα αστέρια υπό το φως ενός κεριού ή μία εκδρομούλα για ολόκληρη τη μέρα σε ένα ακατοίκητο νησάκι με συντροφιά τους ήχους της φύσης θα σας επαναφέρουν στον πραγματικό κόσμο! Διαφορετικά μπορείτε να απολαύσετε ώρες ηρεμίας στο ιδιωτικό Μπανγκαλόου σας, ατενίζοντας τα τυρκουάζ κρυστάλλινα νερά, ενώ παράλληλα χαλαρώνετε με θεραπείες spa που προσφέρονται στο δωμάτιο σας.



Επίσης, θα μπορούσατε να επιλέξετε μαζί με το σύντροφό σας να μοιραστείτε μοναδικές εικόνες κολυμπώντας γύρω από κοραλλιογενείς υφάλους με μια μάσκα! Μια εμπειρία που θα γεμίζει τη μνήμη σας με εικόνες χαράς ακόμα και μετά από χρόνια. Παράλληλα, αξίζει να πάτε για ψάρεμα το βραδάκι απολαμβάνοντας το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα. Είναι σαν η φύση να παίζει με τα χρώματα του ήλιου και της θάλασσας, μια εικόνα χίλιες λέξεις για να θυμάστε την ημέρα, τη στιγμή και την αγάπη για το υπόλοιπο της ζωή σας.


Μαλδίβες, ένα μέρος όπου η άμμος είναι σα ζάχαρη, τα ψάρια κολυμπούν ανέμελα στα ζεστά νερά του Ινδικού Ωκεανού, ο καιρός είναι ένα όνειρο και οι ακτίνες του ήλιου αγκαλιάζουν τους επισκέπτες!


Για περισσότερες πληροφορίες για γαμήλια ταξίδια και εξωτικούς προορισμούς μπορείτε να επισκεφτείτε travelplan.gr ή επικοινωνήστε με ένα από τα καταστήματα του δικτύου μας
Pin It button on image hover