Travel Plan

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ντουμπάι: Μια συναρπαστική εμπειρία! Μια πόλη-κράτος όπως καμία άλλη

Το Ντουμπάι αποτελεί μια πόλη που μόνο αν την επισκεφτείς μπορείς να συνειδητοποιήσεις  το θαύμα της τεχνολογικής και μηχανικής εξέλιξης!
Τοποθετημένο στα παράλια του Περσικού Κόλπου, βορειανατολικά του Άμπου Ντάμπι, αποτελεί τη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.  Επιπλέον είναι διοικητικό κέντρο και έχει πληθυσμό 1.469.330 κατοίκων.
  

Το Ντουμπάι αποτελεί  τον παράδεισο για τους λάτρεις της πολυτέλειας! Το εξωτικό αυτό μέρος είναι ότι πιο σύγχρονο έχει να προσφέρει η σημερινή εποχή συνδυασμένο αρμονικά με τις παλιές παραδώσεις της Αραβικής φιλοξενίας. Ο ταξιδιώτης σαγηνεύεται από τα πολυτελή ξενοδοχεία που δε συναντώνται σε καμία άλλη χώρα! Επίσης τα πολυτελή κλιματιζόμενα εμπορικά κέντρα που έχουν αποκτήσει διεθνή φήμη για την ποικιλία και τις προσφορές, δε γίνεται παρά να αφήσουν άφωνο τον επισκέπτη.
Οι μέρες και οι νύχτες είναι πάντα μαγικές στο Ντουμπάι. Η έντονη νυχτερινή ζωή, το καλό φαγητό για όλες τις προτιμήσεις, ο χορός της κοιλιάς είναι μερικά από τα πράγματα που απολαμβάνει κανείς! Από την άλλη, τα μίλια χρυσής παραλίας, το πλήθος εκδρομών και δραστηριοτήτων από κρουαζιέρα για δείπνο μέχρι σαφάρι στην έρημο μεταφέρουν τον καθένα σε ένα άλλο ασύλληπτο κόσμο! Οι  μεγάλες εκτάσεις, τα ψηλά βουνά, αλλά και οι μαγευτικές παραλίες, η έρημος και οι οάσεις συνθέτουν την εικόνα μιας μοναδικής χώρας στον κόσμο.
Επίσης ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων από θαλάσσια σπορ ως Σκι στην άμμο, σκοποβολή, go-karting, croquet, πατινάζ στον πάγο, ski, τοξοβολία, γκολφ και πολλά άλλα. Η φαντασία δεν έχει όρια εδώ!
Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες διακοπών σε όλους τους ταξιδιώτες! Παρακολουθήστε το βίντεο και πάρτε μία γεύση για το μέρος που λέγεται Ντουμπάι.
Travel Plan: Ντουμπάι σε ξενοδοχείο 3* με πρωινό από 295 ευρώ, έως 30/9/2011 
Περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης σε ειδικούς ναύλους
• Διαμονή σε ξεν. 3*, 4* ή 5*, με την αντίστοιχη διατροφή έως 30/9 για 3, 5 ή 7
νύχτες ανάλογα τον προορισμό • Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης
• Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο σε θέση Πούλμαν. Δεν περιλαμβάνονται: φόροι
αεροδρομίου, επίναυλος καυσίμων. Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με ένα από τα καταστήματα του δικτύου μας.





Pin It button on image hover