Travel Plan

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Κως η… δίτροχη

Πάρτε το ποδήλατό σας και ξεχυθείτε για μια περιήγηση στην πόλη που είναι εδώ και χρόνια ιδιαίτερα φιλική σε αυτό το μέσο ή περπατήστε στα χνάρια του πατέρα της ιατρικής Ιπποκράτη.
Ένα από τα αρχαιότερα δέντρα της Ευρώπης ο αγαπημένος πλάτανος του Ιπποκράτη μπορεί να αποτελέσει ιδανική αφετηρία να γνωρίσετε το νησί. Ξεκινήστε από εδώ και για έντονη βραδινή διασκέδαση πηγαίνετε στα… Εξάρχεια! Έτσι ονομάζουν οι ντόπιοι την οδό Ναυκλήρου με τα ουκ ολίγα μπαράκια.

Επισκεφτείτε το Κάστρο των Ιωαννιτών στη Νεραντιά και το περίφημο Ασκληπιείο (το πιο φημισμένο ανάμεσα στα Ασκληπιεία της αρχαίας Ελλάδας). Βουτήξτε στην Κέφαλο, στην ονειρεμένη παραλία του Αγίου Στεφάνου, στις κοντινές Σούπερ Παντάιζ και Καμέλ, αλλά και στην Καρδάμαινα. Οι σέρφερ επιλέγουν το Μαρμάρι και το Μαστιχάρι, ενώ όσοι αναζητούν ένα φυσικό spaπηγαίνουν στα Θερμά, καθώς από το ηφαιστειογενές υποθαλάσσιο έδαφος αναβλύζουν φυσαλίδες με μυρωδιά θείου, που ενδείκνυται για αρκετές θεραπείες. Στις διάσημες παραλίες του νησιού συγκαταλέγεται το Τιγκάκι.
Πηγή: Ταχυδρόμος (ΤΑ ΝΕΑ 26/06/11)

Ταξιδέψτε στην Κω με το Travel Plan! Απολαύστε υπέροχες παραλίες, όμορφα χωριά, ενδιαφέροντα αξιοθέατα και τη νυχτερινή ζωή!

Neptune Hotels 5* με πρωινό και 1 γεύμα το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο από 73 
Iberostar Kipriotis Panorama 5* με πρωινό και 1 γεύμα το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο από 42 
Pin It button on image hover