Travel Plan

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Ταξίδια για μοναδικές εμπειρίες το καλοκαίρι του 2013!



Οι μοναδικές προσφορές του Travel Plan το καλοκαίρι του 2013 συνεχίζονται!

Η εξειδικευμένη ομάδα του Travel Plan εξασφαλίζει την απόδραση από την καθημερινότητα με υπέροχα ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.


Μερικές από τις εξαιρετικά συμφέρουσες προτάσεις του Travel Plan για εσάς και την οικογένειά σας είναι οι ακόλουθες:


Στην Ελλάδα

Στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας (Χινίτσα), το Aks  Hinitsa Bay 4* από 392 ευρώ με ημιδιατροφή για 8 ημέρες/7 διανυκτερεύσεις.

Στη Χαλκιδική, το Athos Palace 4* από 434 ευρώ με ημιδιατροφή (και δύο παιδιά έως 12 ετών δωρεάν) για 8 ημέρες/7 διανυκτερεύσεις.

Οι ανωτέρω τιμές είναι κατ' άτομο σε δίκλινο δωμάτιο


Στο εξωτερικό

Εξαήμερο ταξίδι στο Παρίσι, τις Βερσαλλίες και τη μαγευτική Disneyland από 575 ευρώ (διαμονή σε ξενοδοχείο 3*  ή 4* με πρωινό).

Τετραήμερο ταξίδι στη Ρώμη από 475 ευρώ (διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό).

Επταήμερο ταξίδι στους Αγίους Τόπους από 700 ευρώ (διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με ημιδιατροφή και πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων).

Οι ανωτέρω τιμές είναι κατ' άτομο σε δίκλινο δωμάτιο και περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, μεταφορές και πρωινό (δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίου και επίναυλος καυσίμων)


Κρουαζιέρες

Τετραήμερη κρουαζιέρα στο Αιγαίο (αιγαιοπελαγίτικη εξερεύνηση) από 195 ευρώ (Πειραιάς/Πειραιάς με το Louis Olympia, αναχώρηση κάθε Παρασκευή, παιδιά έως 16 ετών στην ίδια καμπίνα με 2 ενήλικες επιβαρύνονται μόνο με λιμενικά τέλη, για κρατήσεις έως 30/7 έκπτωση 50% στο 2ο άτομο).

Οκταήμερη κρουαζιέρα στη Δυτική Μεσόγειο από 450 ευρώ (Βαρκελώνη/Βαρκελώνη με το Sovereign, αναχώρηση κάθε Σάββατο, παιδιά έως 16 ετών στην ίδια καμπίνα με 2 ενήλικες επιβαρύνονται μόνο με λιμενικά τέλη).

Εξάλλου, το Travel Plan προσφέρει έκπτωση έως 40% σε πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού της Aegean ( η προσφορά αφορά απευθείας πτήσεις που εκτελούνται από την Aegean).

Τέλος, το Travel Plan προσφέρει εγγυημένα τα φθηνότερα ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια. Ενδεικτικές τιμές ακτοπλοϊκών συνδέσεων:

Πειραιάς-Ρόδος από 59,50 ευρώ
Πειραιάς-Μύκονος από 34 ευρώ
Πειραιάς-Σαντορίνη από 37,50 ευρώ
Ραφήνα-Άνδρος από 16 ευρώ

Για να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς με το Travel Plan καλέστε το 210 3333300.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το  www.travelplan.gr (e-mail: info@travelplan.gr)


Πηγή: diakopes.gr
Pin It button on image hover