Travel Plan

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Οικογενειακές Διακοπές στη Ζάκυνθο

Πανοραμική άποψη του Louis Plagos Beach σ' ένα πραγματικά κατάφυτο περιβάλλον!

Και από το θασίτικο πεύκο επιστρέφουμε στα Επτάνησα και στον κορυφαίο προορισμό αυτών - αν όχι, σε κάθε περίπτωση τον πλέον δημοφιλή ανάμεσά τους.

Η Ζάκυνθος λόγω των ρηχών ως επί το πλείστον παραλιών της κρίνουμε ότι...
ενδείκνυται ιδιαιτέρως για τις οικογενειακές διακοπές σας! Επιπλέον προσφέρει εικόνες και παραστάσεις για τους μικρούς σας αγαπημένους, όπως το φημισμένο Ναυάγιο και οι Caretta-Caretta που βρίσκουν καταφύγιο στις ακτές της, που αδιαμφισβήτητα πρόκειται να τους συνοδεύουν μέχρι πολύ αργότερα! Μη χάσετε την ευκαιρία επομένως να τους χαρίσετε ορισμένες πραγματικά μοναδικές συγκινήσεις.

Στα πλαίσια ενός ευρύτερου αφιερώματος προς τη διευκόλυνση αυτών που αγαπούν τις οικογενειακές διακοπές, εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε εδώ τα ξενοδοχεία του νησιού με ειδική πρόβλεψη και παροχές για οικογένειες και παιδιά.



Louis Plagos Beach - 4* 

Με ανόθευτη και γραφική ομορφιά το Louis Plagos Beach είναι ένα από τα πιο φημισμένα ξενοδοχεία του νησιού. Σε μια καταπράσινη περιοχή, περιβάλλεται από όμορφες βουκαμβίλιες και γραφικά πέτρινα μονοπάτια και υπόσχεται αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Χτισμένο στη δημοφιλή παραλία της Αμπουλά, που έχει βραβευθεί επανειλημμένως με Γαλάζια Σημαία για τα κρυστάλλινα και πεντακάθαρα μεσογειακά νερά της, ενώ μοιάζει «ατελείωτη». 

Διαθέτει κεντρικό εστιατόριο, snack-bar καθώς και καφετέρια/cocktail bar. Θα βρείτε μεταξύ άλλων εγκαταστάσεις και ποικίλες δραστηριότητες όπως: φωτιζόμενο γήπεδο τένις, aerobic sessions, επιτραπέζια αντισφαίριση, darts, μπιλιάρδο, κ.α. ενώ τα λόγια περισσεύουν για τη φανταστική του πισίνα.

Ειδικά για τα μικρά μέλη της οικογένειά σας θα βρείτε: παιδική πισίνα, παιδική χαρά, mini club, αλλά και baby-sitting κατόπιν Ζήτησης. Ακόμη στο ξενοδοχείο υπάρχει γιατρός εφημερίας.



Zante Royal Resort & Waterpark - 4* 

Το Zante Royal Resort & Waterpark βρίσκεται δίπλα στην παραλία στην περιοχή Βασιλικός. Πολύ κοντά στο Θεματικό Εκθεσιακό Κέντρο της Θαλάσσιας Χελώνας Caretta-Caretta, μια εγγυημένη βόλτα για τους μικρούς επισκέπτες

Το εντυπωσιακό Zante Royal Resort & Waterpark διαθέτει health club και σάουνα, αλλά και νεροτσουλήθρες σε μορφή Waterpark, που μπορεί να ενθουσιάσει παιδιά και μεγάλους!

Ακόμη προσφέρει 2 εστιατόρια, καθώς και bar δίπλα στην πισίνα και lounge bar. Οι επιπλέον παροχές περιλαμβάνουν πισίνα για παιδιά, club για παιδιά και χώρο ψυχαγωγίας/ηλεκτρονικών παιχνιδιών. 


*Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα οικογενειακά προγράμματα διακοπών και τις ειδικές προσφορές από τους εξειδικευμένους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους: travelplan.gr


O CEO κ.Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!

Louis Plagos Beach
Zante Royal Resort & Waterpark


Pin It button on image hover