Travel Plan

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Αποδράστε μαζί μας!

Στην περίφημη Πλατεία Συντάγματος με θέα το ιστορικό Παλαμήδι


Το Σαβ/κο έφτασε, ο καιρός είναι ιδανικός και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το εκμεταλλευτείτε από μια κοντινή απόδραση!  Εμείς επιλέξαμε και σας προτείνουμε δύο μοναδικά ξενοδοχεία, με χαρακτήρα, σε δύο προορισμούς διαχρονικής αξίας.

Επισκεφτείτε το πανέμορφο και γραφικό Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, σε μια απόσταση μόλις δύο ωρών από την Αθήνα.  Ενδεχομένως το έχετε ήδη επισκεφτεί, ίσως και περισσότερες από...
μία φορές, το γεγονός όμως ότι κανείς στο Ναύπλιο επιστρέφει δεν είναι τυχαίο.  Γεμάτο φυσικές ομορφιές και αξιοθέατα, το Ναύπλιο γοητεύει κάθε επισκέπτη!  Συμβουλή μας μην παραλείψετε μια βουτιά στην πανέμορφη Αρβανιτιά!

Στα κοντινά και χαλαρωτικά Λουτρά Αιδηψού, τη φημισμένη παλαιά λουτρόπολη μπορείτε πραγματικά να ξεκουραστείτε.  Μια διαχρονική αξία, που διατηρείται αναλλοίωτη στο χρόνο, χάρη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις υδροθεραπείας και το όμορφο φυσικό περιβάλλον της ευρύτερης περιοχής.  Οι ιαματικές πηγές της Αιδηψού είναι γνωστές από την αρχαιότητα για τις τους θεραπευτικές ιδιότητες.  Στα Λουτρά Αιδηψού λειτουργεί υδροθεραπευτήριο του ΕΟΤ και αρκετά ιδιωτικά υδροθεραπευτήρια.  Προσωπικότητες σαν τον Ωνάση, τον Τσόρτσιλ, τη Μαρία Κάλας, τη Γκρέτα Γκάρμπο και το Ομάρ Σαρίφ υπήρξαν οπαδοί των Λουτρών της Αιδηψού.
  • Nαύπλιο: Amalia Ηοtel Nauplia, 4* από 56 € HB
             *1ο παιδί 0-6 ετών: ΔΩΡΕΑΝ

Ξενοδοχείο σε νεοκλασική αρχιτεκτονική με άπλετους χώρους, όμορφους κήπους, στην Αρχαία Τίρυνθα, 3 χλμ. από την πόλη του Ναυπλίου.  Αποτελεί ιδανικό σημείο εκκίνησης για τις εκδρομές σας στη γύρω περιοχή της Πελοποννήσου.  

Διαθέτει: κεντρικό εστιατόριο με a la carte επιλογές από την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, εξωτερική πισίνα, cafe, αίθριο, Lobby Bar, 2 άνετα σαλόνια και bar, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα ποτό σας πριν τη βραδινή σας βόλτα στο Ναύπλιο. 

Τα πολυτελή δωμάτιά του βρίσκονται σε 3 διαφορετικά επίπεδα, με θέα το Παλαμήδι ή τους καταπράσινους κήπους του.  Ευρύχωρα, μοντέρνα με μία κλασσική πινελιά, διακοσμημένα με δρύινα έπιπλα, διαθέτουν άπλετο φυσικό φως από παράθυρα, βεράντες ή μπαλκόνια.  Τα δωμάτια του ισογείου διαθέτουν βεράντα με θέα στον κήπο.
Το Αmalia πρόσφατα βραβεύτηκε με την οικολογική διάκριση GreenKey, από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, καθώς και με το 2ο Βραβείο Διεργασίας στα Ελληνικά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον, επισφραγίζοντας τη συνεχή προσπάθεια του ομίλου για την προστασία του περιβάλλοντος.








  • Λουτρά Αιδηψού: Thermae Sylla Spa - Wellness Hotel, 5* από 103 HB
             *1o παιδί 2-12 ετών: ΔΩΡΕΑΝ

Ξενοδοχείο χτισμένο από το 1890 στη λουτρόπολη της Αιδηψού, πάνω στη θάλασσα.  Αναπαλαιώθηκε πλήρως, ενώ κατασκευάστηκαν και: νέα πτέρυγα δωματίων, συνεδριακό κέντρο και spa 1850 τ.μ. και βραβεύτηκε σαν το καλύτερο Thermal Spa στην Ελλάδα και 1 από τα 10 καλύτερα στο κόσμο προσφέροντας ένα κλασικό πολυτελές περιβάλλον με θερμές ιαματικές πηγές.  Η πισίνα του Spa με ιαματικό νερό 32ο C συνεχούς ροής συγκοινωνεί με την εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου με νερό μικτό 28ο -30ο C.  Και οι 2 πισίνες εξίσου είναι εξοπλισμένες με όργανα υδρομασάζ, τζακούζι, κ.α., ενώ μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα πλήθος θεραπειών όπως: λουτροθεραπεία, λασποθεραπεία, εισπνοθεραπεία, θαλασσοθεραπεία, αρωματοθεραπεία, φυσιοθεραπεία, κινησιοθεραπεία, καθώς και μασάζ, steambaths, κ.α.

Διαθέτει δική του ιαματική πηγή με άριστης ποιότητας ιαματικό νερό, 2 εστιατόρια: το ≪ΑΙΔΗΨΟΣ≫ και το a la carte ≪ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ≫, αίθριο Bistrot, 3 μπαρ, κατάστημα, μίνι μάρκετ, πινγκ-πονγκ, μπιλιάρδο, αίθουσα μπριτζ, κομμωτήριο, καθαριστήριο, αίθουσα παιχνιδιών, υπαίθριο σκάκι.









*Οι ανωτέρω τιμές είναι κατ' άτομο σε δίκλινο δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.  ΗΒ: περιλαμβάνει ημιδιατροφή.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους εξειδικευμένους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους στο: 210 3333300.


O CEO κ.Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!
Pin It button on image hover