Travel Plan

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Οικογενειακά στην Πελοπόνησσο!

Άποψη του Barcelo Hydra Beach

H Πελοπόννησος αναμφίβολα διαθέτει την πιο πλούσια ακτογραμμή της Ελλάδας!  Η ακτογραμμή και οι αμμουδιές της Πελοποννήσου είναι από τις πλέον ιδιαίτερες και όμορφες της Ελλάδας.  Ταξιδεύοντας από τη μια άκρη της στην άλλη, το σίγουρο είναι ότι όπου και να πάτε ο τόπος αυτός ...


θα σας κερδίσει.  Φορτώστε το αμάξι, τα παιδιά και καλό σας ταξίδι!   Εμείς σας τη συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Το πλούσιο πράσινο της βόρειας μεριάς, το άγονο και άγριο τοπίο της νότιας - σχεδόν κυκλαδίτικο σε σημεία, μόνο αδιάφορο δε μπορεί να αφήσει κανέναν!  Μένοντας στη βόρεια σας συστήνουμε δύο εξαιρετικές προτάσεις ξενοδοχείων, δυτικά στην κοσμπολίτικη Ερμιόνη, στη νοτιοανατολική ακτή της Αργολίδας και ανατολικά στην εντυπωσιακά καταπράσινη Αχαΐα, εκεί όπου τα πεύκα «αγγίζουν» τη θάλασσα!

Απολαύστε μια εβδομάδα οικογενειακών διακοπών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!  Μοναδικά οικογενειακά πακέτα διακοπών με δωρεάν  προσφορά διαμονής για το 1 ή/και τα 2 παιδιά!  Ένα οικογενειακό πακέτο διακοπών αποτελεί αναμφίβολα την καλύτερη απάντηση στον καθιερωμένο «προβληματισμό» της  επιλογής των οικογενειακών σας διακοπές και δη όσον αφορά το budget αυτών!  Προγράμματα all-inclusive ή τα οποία περιλαμβάνουν σε κάθε περίπτωση μέρος της διατροφής, απαλλάσσοντάς σας έτσι από ένα επιπλέον επιβεβλημένο έξοδο.


• Nιφορέικα, Kάτω Αχαία: Pavlina Beach - 4* από 336€ AI
*1ο παιδί 2-12 ετών: Δωρεάν & το 2ο παιδί έως 5 ετών: Δωρεάν.

Χτισμένο σε μία καταπράσινη έκταση 25 στρ. στην παραλία των Νιφορέϊκων της Κάτω Αχαΐας (27 χλμ. από την Πάτρα, 10 χλμ. από το αεροδρόμιο του Αράξου, 250 χλμ. από την Αθήνα και 90 χλμ. από την Ολυμπία).  Προνομιακά τοποθετημένο μπροστά σε μια καθαρή και φιλόξενη θάλασσα, μέσα στο ωραιότερο Αχαϊκό τοπίο, το ξενοδοχείο σας υπόσχεται ονειρεμένες διακοπές.  Παρέχει: 100 δωμάτια, σουίτες και bungalows, όλα κλιματιζόμενα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και βεράντα με απεριόριστη θέα.  Άνετα σαλόνια, μπαρ στο κεντρικό κτίριο, εστιατόριο με εξαιρετική κουζίνα και πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, καθώς και αίθουσα ψυχαγωγίας με μπιλιάρδο, ηλεκτρονικά, πινγκ-πονγκ, 2 πισίνες εκ των οποία η μία είναι παιδική, παιδική χαρά, μπαρ στο χώρο της πισίνας, εστιατόριο-ταβέρνα στον ίδιο χώρο, γήπεδο τένις, μπάσκετ, βόλεϋ και άνετο παρκινγκ.


• Ερμιόνη: Barcelo Hydra Beach - 5* από 518€ ΗΒ

*1ο παιδί 2-12 ετών: Δωρεάν

Ένα πολυτελές θέρετρο, πάνω στην παραλία, σχεδιασμένο σε κομψό, μοντέρνο στιλ, διατηρώντας το αυθεντικό χρώμα της Ελλάδας.  Με καταπληκτική θέα στην Ύδρα, το θέρετρο έχει πρόσβαση σε 3 ιδιωτικές παραλίες με κρυστάλλινα νερά, που προσφέρονται ουσιαστικά για την αποκλειστική χρήση των πελατών.  (Απέχει 10 χλμ. από την Ερμιόνη και 170 χλμ. από την Αθήνα.)

Τα 343 καλαίσθητα μοντέρνα δωμάτια, όλα με τη δική τους βεράντα με θέα στους κήπους ή τη θάλασσα, διακρίνονται σε δωμάτια στο κεντρικό κτίριο και σε bungalows (superior ή deluxe), τα οποία παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Το ξενοδοχείο προσφέρει μεγάλη ποικιλία εγκαταστάσεις για να κάνει τις διακοπές σας μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία. Διαθέτει 4 εστιατόρια με ποικιλία γεύσεων από την ελληνική και διεθνή κουζίνα, κυρίως μπαρ, μπαρ στην πισίνα και την παραλία, 2 πισίνες, κέντρο υγείας & ευεξίας 1600τμ. (9 δωμάτια θεραπείας, πισίνα με καταρράκτες και τζακούζι, σάουνα, καταρράκτη πάγου, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο), mini club για παιδιά 2-14 ετών με δραστηριότητες και παιχνίδια υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού, ιδιωτική μαρίνα, ξαπλώστρες & ομπρέλες, αμφιθέατρο, υπηρεσία κομμωτηρίου, καταστήματα, 4 γήπεδα τένις, ποδόσφαιρο, καταδυτικό κέντρο, κέντρο θαλάσσιων σπορ.


*Οι ανωτέρω τιμές είναι κατ' άτομο σε δίκλινο δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.  AI: All Inclusive - ΗΒ: περιλαμβάνει ημιδιατροφή.  

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους εξειδικευμένους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους στο: 210 3333300.


O CEO κ.Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!


Pavlina Beach

Barcelo Hydra Beach
Pin It button on image hover