Travel Plan

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Στο top 3 των Κυκλάδων oικογενειακά!

Απολαμβάνοντας τη μοναδική πισίνα του San Marco

Οικογενειακά πακέτα διακοπών, σε εξαιρετικά ξενοδοχεία στους κορυφαίους προορισμούς των Κυκλάδων, στα περισσότερα εκ των οποίων μάλιστα προσφέρεται δωρεάν διαμονή για το 1 ή/και τα 2 παιδιά.

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε εδώ τα καλύτερα οικογενειακά πακέτα διακοπών, σε ορισμένα από τα πλέον πολυτελή ξενοδοχεία της Ελλάδας...
στα top Κυκλαδονήσια, όσον αφορά τις ταξιδιωτικές προτιμήσεις!  Ακόμη και αν οι Κυκλάδες φαίνεται να αφορούν ένα πιο νεανικό κοινό, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κανένας προορισμός, που να μη μπορείτε να επισκεφθείτε με τους αγαπημένους σας!

  • Μύκονος: San Marco Hotel – 4* από 56 €, ΒΒ
             *1o παιδί 2-12 ετών: ΔΩΡΕΑΝ

Συγκρότημα από 4 διαφορετικά κτίρια, χτισμένο αμφιθεατρικά πάνω στην ξεχωριστή παραλία με τα βότσαλα ≪Χουλάκια≫ (προστατευμένη αρχαιολογική περιοχή), περιτριγυρισμένο από όμορφους κήπους, 3,5 χλμ. από τη Χώρα της Μυκόνου, κλασσικό δείγμα κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής.
Διαθέτει: εστιατόριο ≪Πιθάρι≫ με παραδοσιακή κουζίνα, εστιατόριο ≪Βεράντα≫ με μεσογειακή κουζίνα, Pool μπαρ ≪San Marco≫ δίπλα στην πισίνα, room service, πισίνα με θαλασσινό νερό, Μινι Spa (με ατμόλουτρο, μασάζ και διάφορες θεραπείες ομορφιάς), γυμναστήριο, γήπεδο τένις και μίνι βαν από & προς τη Χώρα της Μυκόνου.
Τα δωμάτιά του με δροσερά και έντονα χρώματα, διαθέτουν μπαλκόνια ή βεράντες με μαγευτική θέα στη θάλασσα, το βουνό ή στους φροντισμένους κήπους.

  • Σαντορίνη: Kallisti Thera - 4* από48 €, BB
             * Παιδί 2-12 ετών: 24 €

Λίγα μόλις μέτρα από τη διάσημη Καλντέρα σας υποδέχεται το κυκλαδίτικου στυλ Kallisti Thera Hotel και διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με ιδιωτικό μπαλκόνι.  Όλα τα δωμάτια στο Kallisti Thera είναι πλήρως εξοπλισμένα έτσι ώστε να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.
Προσφέρει μια πισίνα με ηλιόλουστη βεράντα και ξαπλώστρες και ένα υπαίθριο υδρομασάζ.  Το πανέμορφο “Περγκολα” μπαρ στη πισίνα σερβίρει δροσερα ποτά και απολαυστικά κοκτείλ όλη μέρα και στο εστιατόριο “Δενδρολίβανο” θα δοκιμάσετε υπέροχες ελληνικές αλλά διεθνείς λυχουδιές.

  • Πάρος: Saint George Hotel – 4* από 45 €, ΒΒ
             * Παιδί μέχρι 5 ετών: ΔΩΡΕΑΝ

Στη Νέα Χρυσή Ακτή της Πάρου, το παραθαλάσσιο Saint George Hotel προσφέρει μια όμορφη πισίνα με μπαρ και θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.
Τα δωμάτια του Saint George είναι διακοσμημένα σε φυσικά χρώματα και με παραδοσιακά κυκλαδίτικα χαρακτηριστικά.  Τα περισσότερα διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.
Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν παραδοσιακά πιάτα ή φρέσκο ψάρι και τοπικό κρασί στο εστιατόριο που βρίσκεται δίπλα στην πισίνα και προσφέρει εκπληκτική θέα στο γειτονικό νησί της Μακρονήσου.

*Η τιμή είναι κατ' άτομο σε δίκλινο δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση. - ΒΒ: συμπεριλαμβάνεται πρωινό.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους εξειδικευμένους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους.




O CEO κ.Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!


Μύκονος: San Marco Hotel

Σαντορίνη: Kallisti Thera


Πάρος: Saint George Hotel
Pin It button on image hover