Travel Plan

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Δωμάτια με θέα!

InterContinental Hotel

Η όμορφη θέα συνιστά ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια επιλογής ενός ξενοδοχείου.  Σας παρουσιάζουμε τα δέκα δωμάτια με την καλύτερη θέα στον κόσμο! 


1. InterContinental Hotel - Χόνγκ Κόνγκ
    Eπιλογή: Προεδρική Σουίτα
 

Μία σουίτα έργο τέχνης στην καρδιά της πιο πυκνοκατοικημένης πόλης του κόσμου. Από τα τεράστια παράθυρα που περιβάλλουν την Προεδρική σουίτα του Intercontinental ο επισκέπτης έχει θέα που κόβει την ανάσα σε ολόκληρη σχεδόν την πόλη του Χονγκ Κονγκ και φυσικά στο φημισμένο Victoria Harbour. Έτσι λοιπόν, ο μόνος σοβαρός λόγος για να εγκαταλείψετε την προεδρική σουίτα είναι για να απολαύσετε ένα μπάνιο στην ιδιωτική πισίνα από όπου και πάλι η θέα είναι εντυπωσιακή. Το καλύτερο όμως σας το αφήσαμε για το τέλος. Η σουίτα μπορεί να φιλοξενήσει 60 άτομα καθιστώντας την το ιδανικό μέρος για το επόμενο πάρτι σας.  

2. The Fairmont San Francisco - Σαν Φρανσίσκο
     Eπιλογή: Penthouse Suite

Η Penthouse Suite μπορεί να θεωρηθεί ως μια από τις κορυφαίες σουίτες στον κόσμο αφού προσφέρει τρεις τεράστιες κρεβατοκάμαρες, τέσσερα μπάνια, σαλόνι, τραπεζαρία, δωμάτιο μπιλιάρδου και ένα ιδιωτικό μπαλκόνι. Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και την εντυπωσιακή θέα στον Κόλπο του Σαν Φρανσίσκο και τους ουρανοξύστες της πόλης και θα έχετε το θέμα για τα επόμενα όνειρα σας. 

3. Jade Mountain - Soufriere, St. Lucia
     Eπιλογή: Moon Infinity Pool Sanctuaries
 

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα του να ξυπνάτε και να έχετε ολόκληρη την Καραϊβική «έξω» από το παράθυρο σας; Αν λοιπόν αυτό είναι που ζητάτε για τις επόμενες διακοπές σας τότε θα σας προτείνουμε να κάνετε κράτηση σε μια από τις σουίτες MOON Infinity Pool Sanctuaries του Jade Mountain στο νησί St. Lucia. Εκεί θα απολαύσετε το μπάνιο σας στην ιδιωτική πισίνα περίπου 40 τ.μ. ενώ έχετε θέα τον μοναδικό συνδυασμό των καταπράσινων κορυφών του Piton Mountains και του μπλε της Καραϊβικής Θάλασσας. 
 
4. Wolwedans - Ναμίμπια
     Eπιλογή: Dune Lodge

Ζήστε για λίγο σαν Νομάδας στο Dune Lodge του συγκροτήματος Wolwedans στην Ναμίμπια και απολαύστε ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα του κόσμου καθώς ο ήλιος δύει πάνω από την αφρικανική ήπειρο. Σε μικρή απόσταση από το Lodge βρίσκεται η κεντρική πισίνα όπου μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας θαυμάζοντας την ηρεμία της ερήμου που περιβάλλει το resort. 

5. Hayman - Great Barrier Reef, Queensland, Αυστραλία
    Επιλογή: Beach House

Για όσους θαυμάζουν την δημιουργικότητα της φύσης μέσω του Μεγάλου Κοραλλιογενούς Υφάλου της Αυστραλίας το Beach House του ξενοδοχείου Hayman στο Queensland είναι το ιδανικό μέρος για την χαλάρωσή τους. Από το δωμάτιο μπορείτε να δείτε τα χιλιάδες κοράλλια του υφάλου να δημιουργούν ένα «τοίχος» στα τυρκουάζ νερά του Ωκεανού και να χαλαρώσετε ακούγοντας το κύμα στην παραλία. Φυσικά πάντα ο προσωπικός σας μπάτλερ είναι εκεί για να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του.

6. Shangri-La Hotel - Παρίσι, Γαλλία
    Επιλογή: La Suite Shangri-La

Μπορεί ο Πύργος του Άιφελ να είναι από τα πιο πολυφωτογραφημένα αξιοθέατα στον κόσμο, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το να ανοίγεις το πρωί το παράθυρο σου και να απολαμβάνεις την θέα του στο γαλλικό ουρανού. Και ποιο είναι το καλύτερο δωμάτιο για να κάνετε πράξη την παραπάνω εικόνα; Η απάντηση είναι η εντυπωσιακή σουίτα Shangri - La του ξενοδοχείου Shangri - La με έκταση 280 τ.μ. Το απόλυτο high light η θέα από το δωμάτιο είναι φυσικά όταν ο ήλιος δύει και το Παρίσι αποδεικνύει γιατί ονομάζεται η Πόλη του Φωτός. 
 
7. Fairmont Le Montreux Palace - Montreux, Ελβετία
    Επιλογή: Lake View Suites

Επιλέγοντας για την διαμονή σας μία από Lake View Suites του Fairmont Le Montreux Palace στη Γενεύη θα έχετε έξω από το παράθυρο σας την εντυπωσιακή θέα της λίμνης Γενεύης και των Ελβετικών Άλπεων. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

8. Molori Safari Lodge - Madikwe Game Reserve, Νότια Αφρική
    Επιλογή: Metsi Presidential Suite

Στην καρδιά του πάρκου Madikwe Game Reserve στην Νότια Αφρική βρίσκεται το Molori Safari Lodge και η εντυπωσιακή Metsi Presidential Suite. Η θέα από την σουίτα στην άγρια φύση της αφρικανικής ηπείρου είναι εντυπωσιακή όπως εντυπωσιακά είναι και τα χρώματα του ουρανού την ώρα που δύει ο ήλιος.  

9. Le Sirenuse - Ποζιτάνο, Ιταλία
    Επιλογή: Deluxe Sea View Room

Το Le Sirenuse μπορεί να υπερηφανεύεται πως οι επισκέπτες του μπορεί να απολαμβάνουν την θέα σε μια από τις ομορφότερες γωνιές του πλανήτη, την Ακτή του Αμάλφι. Το ξενοδοχείο δημιουργήθηκε το 1953 από τον John Steinbeck και βρίσκεται σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του Ποζιτάνο. 

10. Four Seasons Resort Lana'i at Manele Bay - Lana'i, Hawaii
       Επιλογή: Prime Oceanfront Suite

Αν και όλα τα δωμάτια του Four Seasons Resort Lana'i at Manele Bay's έχουν εντυπωσιακή θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό, εμείς ξεχωρίσαμε την Oceanfront Suite. Από εδώ η θέα στο Hulopoe Bay και την πισίνα του ξενοδοχείου είναι μοναδική, όπως μοναδική είναι και η αίσθηση που αποκομίζεις από την σουίτα καθώς ο σχεδιασμός της και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί αποπνέουν αμέσως ένα τροπικό κλίμα.



O CEO κ.Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!


The Fairmont San Francisco

Jade Mountain

Wolwedans

Hayman

Shangri - La Hotel


Fairmont  Le Montreux Palace


Molori Safari Lodge


Le Sirenuse
Four Seasons Resort Lana'i at Manele Bay



Pin It button on image hover