Travel Plan

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Ταξιδεύοντας οικογενειακά στην Ελλάδα



Grecotel Rhodos Royal

Ανακαλύψτε τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μια μοναδική δυνατότητα για να απολαύσετε στιγμές ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μοναδικά οικογενειακά πακέτα διακοπών με δωρεάν  προσφορά διαμονής για το 1 ή/και τα 2 παιδιά!


Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε εδώ τα καλύτερα οικογενειακά πακέτα διακοπών, σε ορισμένα από τα πλέον πολυτελή ξενοδοχεία της Ελλάδας, με ειδική πρόβλεψη και παροχές για οικογένειες και παιδιά. 

Πολυτελή ξενοδοχεία, που παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και κλέβουν ούτως ή άλλως τις εντυπώσεις και τα οποία υπόσχονται να μετατρέψουν τις διακοπές με την οικογένειά σας σε πραγματικές στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς, για όλα τα μέλη αυτής ανεξαιρέτως!  Για εσάς αλλά και για τα παιδιά σας.

Ένα οικογενειακό πακέτο διακοπών αποτελεί αναμφίβολα την καλύτερη απάντηση στον καθιερωμένο «προβληματισμό» της  επιλογής για  τις οικογενειακές σας διακοπές και δη όσον αφορά το budget αυτών!  Πρόκειται για προγράμματα, all-inclusive στην πλειοψηφία των περιπτώσεων και αν όχι περιλαμβάνουν σε κάθε περίπτωση μέρος της διατροφής, απαλλάσσοντάς σας από ένα επιβεβλημένο έξοδο.

Περάστε μια εβδομάδα παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που θα σας μείνει αξέχαστη!  Όλα τα πακέτα διακοπών, που σας παρουσιάζουμε εδώ, αφορούν 8 ημέρες και 7 νύχτες διανυκτέρευσης, ενώ προσφέρουν δωρεάν τη διαμονή για το 1 ή/και τα 2 παιδιά. 

Γιατί κάποιοι από εμάς όντως έχουμε μια αδυναμία σε αυτούς που αγαπούν τις οικογενειακές διακοπές!

1.    Βραχάτι: Alkyon Resort Hotel Spa - 5* από 364€ FΒ,
1ο παιδί 2-12 ετών: Δωρεάν

Μόλις 80 μ. από τη θάλασσα του Κορινθιακού κόλπου, αποτελεί μία όαση γαλήνης και πολυτέλειας για τους επισκέπτες του.  Χτισμένο σε μια έκταση 23.000 τ.μ., μέσα σε καταπράσινους κήπους, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πολυτελούς διαμονής, εστίασης, υγείας & ευεξίας.  Ξεχωρίζει το πολυτελές του ‘Spa Center’, με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του.

2.    Λουτράκι: Poseidon Resort - 5* από 428€ HΒ,
1ο παιδί 2-12 ετών: Δωρεάν

Συγκρότημα με κεντρικό κτίριο, bungalows και βίλες, χτισμένο αμφιθεατρικά, δίπλα στη θάλασσα, σε ένα μαγευτικό σημείο, όπου «οι μπλε ορίζοντες του Κορινθιακού κόλπου συναντούν την ιδιαίτερη ομορφιά της Πελοποννήσου».  Πολυτελή δωμάτιά ανάμεσα στους πευκόφυτους κήπους και ένα πλήθος προσφερόμενων υπηρεσιών: 5 εστιατόρια με διαφορετικό χαρακτήρα και κουζίνα, Spa, γυμναστήριο, παιδικό πρόγραμμα "Mini-Club" με παιδαγωγό, γήπεδα τένις, πινγκ πονγκ, κ.α., είναι σίγουρο ότι θα σας προσφέρει μοναδικές στιγμές  χαλάρωσης.

3.    Χαλκιδική: Athos Palace - 4* από 434€ ΗΒ
και τα 2 παιδιά έως 12 ετών Δωρεάν

Στην Καλλιθέα, σε μία ήσυχη, παραθαλάσσια τοποθεσία.  Διαθέτει: 6 γήπεδα τένις και πισίνα γλυκού νερού ολυμπιακών διαστάσεων, κεντρικό εστιατόριο με ποικιλία γεύσεων, μπαρ, εκκλησάκι, μπιλιάρδο, γήπεδο μπάσκετ, κέντρο καταδύσεων και θαλασσίων σπορ, μίνι κλαμπ για παιδιά 4-12 ετών, παιδική χαρά, παιδική πισίνα, disco, πρόγραμμα γυμναστικής και παρκινγκ. 

4.    Ζάκυνθος: Louis Plagos Beach - 4* από 526€ AI
και τα 2 παιδιά έως 12 ετών Δωρεάν

Σε μια καταπράσινη περιοχή, χτισμένο στη δημοφιλή παραλία της Αμπουλά - βραβευμένη επανειλημμένως με Γαλάζια Σημαία.  Διαθέτει κεντρικό εστιατόριο,  snack-bar καθώς και καφετέρια/cocktail bar.  Μεταξύ άλλων θα βρείτε εγκαταστάσεις και ποικίλες δραστηριότητες όπως: πισίνα, φωτιζόμενο γήπεδο τένις, aerobic sessions, επιτραπέζια αντισφαίριση, darts, μπιλιάρδο, κ.α.  Ειδικά για τα μικρά μέλη της οικογένειά σας: παιδική πισίνα, παιδική χαρά, mini club, αλλά και baby-sitting κατόπιν Ζήτησης.  Στο ξενοδοχείο υπάρχει γιατρός εφημερίας


…με την ποιότητα της αλυσίδας Grecotel

5.    Ρέθυμνο: Grecotel Club Marine Palace - 4* από 540€ AI,
Παιδί 2-14 ετών: Δωρεάν. * 6 Διανυκτερεύσεις & 1 Δωρεάν!

Σε ένα γραφικό κόλπο κοντά στο χωριό Πάνορμος, λίγα χλμ από το Ρέθυμνο, αποτελείται από κεντρικό κτίριο και πανέμορφα bungalows μέσα σε υπέροχους κήπους.  Διαθέτει 3 εστιατόρια, 2 πισίνες και Aqua Park, το οποίο πρόκειται να ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους!   Οι μεγάλοι μη χάσετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε στο μοναδικό κέντρο θαλασσοθεραπείας Elixir ThalassoSpa του ξενοδοχείου.
Το ξενοδοχείο προσφέρει μια εξαιρετική ποικιλία all inclusive υπηρεσιών γεύματος, με επιλογές από την ελληνική, τη μεσογειακή αλλά και την ασιατική κουζίνα.  Ακόμη διαθέτει ένα ευρύ φάσμα αθλητικών εγκαταστάσεων και θαλάσσιων σπορ, καθώς και μια σειρά από μπουτίκ και καταστήματα, ενώ διατίθενται υπηρεσίες υποδοχής και ιατρικής περίθαλψης σε 24ωρη βάση εντός των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων.

6.    Κως: Grecotel Kos Imperial - 5* από 402€ HΒ,
Παιδί 2-14 ετών: Δωρεάν. * 6 Διανυκτερεύσεις & 1 Δωρεάν!

Tο πιο εξωτικό ξενοδοχείο της Ελλάδας!  Ένας επίγειος παράδεισος με τεράστιες υδάτινες επιφάνειες, φοινικόδεντρα, ποτάμι, γέφυρες και καταρράκτες, μόλις 3 χλμ. Από την πόλη της Κω.  Εντυπωσιακά οικογενειακά δωμάτια και bungalows με ιδιωτική πισίνα πάνω στη θάλασσα.  Διαθέτει: εστιατόριο που θυμίζει γενοβέζικο κάστρο, ταβέρνα Κοράλλια, υπερσύγχρονο κέντρο θαλασσοθεραπείας1.700 τ.μ., bar, pool bar, beach μπαρ, γωνιά internet, αίθουσα χαρτιών, μπιλιάρδο, ατελιέ, καταστήματα, κομμωτήριο, γυμναστήριο.  Το ξενοδοχείο διαθέτει 6 πισίνες με γλυκό και θαλασσινό νερό, με καταρράκτη, παιδική και θερμαινόμενη εσωτερική.  Συνολικής έκτασης 2.500 τμ. Ακόμα διαθέτει grecoland για παιδιά 3-12 ετών, CLUB 4 U (Ιούνιο - Σεπτέμβριο), παιδική χαρά, γήπεδα τένις, πινγκ πονγκ, beach volley, θαλάσσια σπορ.

7.    Ρόδος: Grecotel Rhodos Royal - 4* από 408€ AI,
Παιδί 2-14 ετών: Δωρεάν. * 6 Διανυκτερεύσεις & 1 Δωρεάν!

Κεντρικό κτίριο και bungalows, πάνω στη θάλασσα και ανάμεσα σε καταπράσινους κήπους, στο Φαληράκι, 12 χλμ. από την πόλη της Ρόδου.  Οι τέλειες οικογενειακές διακοπές εκτυλίσσονται στο πιο χαρούμενο all-inclusive της Grecotel!  Τέσσερις πισίνες, νεροτσουλήθρα, λουλουδόκηπος, μαγαζιά και κομμωτήριο, παιδότοπος, ημερήσια προγράμματα, θαλάσσια σπορ, γυμναστήριο.  Διαθέτει: κεντρικό εστιατόριο με ποικιλία γεύσεων από την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα, brasserie & Madame Butterfly ασιατικό εστιατόριο δίπλα στην πισίνα, A la Carte εστιατόριο «Yachting Club», μπαρ, γυμναστήριο, σάουνα, χαμάμ, νέο κέντρο «ELIXIR SPA» με περιποιήσεις & θεραπείες, πινγκ-πονγκ, beach Volley, τοξοβολία, νεροτσουλήθρα, Grecoland για παιδιά 3-12 ετών, παιδική χαρά, CLUB 4U για παιδιά από 13 ετών και άνω, αεροβική, προγράμματα ψυχαγωγίας και πάρκινγκ.

*Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.



O CEO κ.Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!

Alkyon Resort Hotel Spa Poseidon Resort Athos Palace
Grecotel Club Marine Palace Louis Plagos Beach Grecotel Kos Imperial
Pin It button on image hover