Travel Plan

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Sunset Wednesdays στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Sunset Wednesdays στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο


Όταν ο ήλιος αρχίζει να δύει, η θερμοκρασία γίνεται πολύ πιο ευχάριστη, τα χρώματα του ουρανού πληθαίνουν και η ζωή στο Αττικό Πάρκο γίνεται ακόμα πιό ενδιαφέρουσα: τα ζώα αφυπνίζονται και η δραστηριότητά τους αυξάνει. Η οικογένεια του Πάρκου επιθυμεί να δώσει την ευκαιρία στους φίλους του να...
το γνωρίσουν στα καλύτερά του, τις τελευταίες ώρες πριν από τη δύση του ηλίου. Γι’ αυτό και κάθε Τετάρτη του καλοκαιριού, ξεκινώντας από τις 24 Ιουλίου, μετά τις οποιεσδήποτε πρωινές σας δραστηριότητες ή το γραφείο,αφήστε το μυαλό σας να χαλαρώσει στο μεγαλείο της Φύσης με μία ευχάριστη βόλτα στα 200 στρέμματα του Αττικού Πάρκου, χωρίς πλήθη και ζέστη, ανακαλύψτε τα 2.000 ζώα από 350 είδη που φιλοξενούνται εκεί και γνωρίστε τα μέσα από τις άκρως ενδιαφέρουσες αλλά και επιμορφωτικές ιστορίες των ίδιων των φροντιστών τους.

Ελάτε μετά τις 18:30 και εκμεταλευτείτε την καλοκαιρινή προσφορά μειωμένου εισιτηρίου τις Τετάρτες στο Αττικό Πάρκο: 11 ευρώ για όλους!  Ξεκινήστε τη βόλτα σας από τους νεοαφιχθέντες και παιχνιδιάρηδες Μυρμηγκοφάγους, θαυμάστε τον Ακίντα, το μικρό Λιονταράκι, να σκαρφαλώνει στο safari jeep του χώρου του, εντυπωσιαστείτε από τους αρχέγονους Δράκους του Κόμοντο και πολλά άλλα που μόνοι σας θ’ ανακαλύψετε. Οι άνθρωποι του Πάρκου εγγυώνται ότι θα ξυπνήσει μέσα σας το παιδί που πάντα ήσαστε και θα φύγετε ψυχικά ανανεωμένοι!

Για να κλείσετε εντυπωσιακά το σούρουπο στο Πάρκο, στις 20:00 γνωρίστε την ομορφιά της Φύσης μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των Δελφινιών, πίνοντας την κρύα μπύρα σας και απολαμβάνοντας τραγανιστή πίτσα. Ωστόσο λόγω της δεδομένης χωρητικότητας του χώρου των Δελφινιών, την ξεχωριστή αυτή εμπειρία κάθε Τετάρτης θα έχουν την τύχη να ευχαριστιούνται μόνο 1.000 άτομα κάθε φορά. Γι’ αυτό και είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης μέσω του νέου συστήματος e-ticketing του  Αττικού Πάρκου στο eticket.atticapark.com

Η προσφορά ισχύει από Τετάρτη 24 Ιουλίου και κάθε Τετάρτη του Αυγούστου, πλην της Τετάρτης 14/08/2013.

Το πάρκιγκ, όπως πάντα, είναι ελεύθερο.

Περισσότερες πληροφορίες: www.atticapark.com

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο αποτελεί σήμερα το μοναδικό στην Ελλάδα ζωολογικό πάρκο, φιλοξενώντας κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες όλων των ηλικιών, από όλη τη χώρα αλλά και από το εξωτερικό. Με έμφαση στο συνδυασμό ψυχαγωγίας και επιμόρφωσης, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, δέκα χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας του, προσφέρει στους επισκέπτες του ένα μοναδικό ταξίδι στις πέντε ηπείρους, μέσα από τη ζωή των 2000 ζώων – πρεσβευτών της ανάγκης προστασίας της βιοποικιλότητας- που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του. 

Kείμενο: Πελιώ Παπαδιά

Πηγή: talcmag.gr



Pin It button on image hover