Travel Plan

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Το πιο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο είναι γεγονός!




Η Regent Seven Seas Cruises ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την παραγγελία του τετάρτου κρουαζιερόπλοιου του στόλου της. Το πλοίο που θα κατασκευαστεί από τα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri, θα λάβει το όνομα Seven Seas Explorer και θα πλαισιώσει τα τρία πολυτελέστατα πλοία της εταιρείας, Navigator Mariner, Voyager. 

Το Seven Seas Explorer πρόκειται να αποτελέσει σημείο σταθμό στην ιστορία της εταιρείας καθώς θα είναι το πρώτο καινούριο πλοίο για την Regent Seven Seas μετά από 10 χρόνια μετά από...
την ολοκλήρωση του πιο πρόσφατου πλοίου της. Επιπλέον, οι υπεύθυνοι της εταιρείας δηλώνουν πως το νέο κρουαζιερόπλοιο θα φιλοξενεί, αποκλειστικά σε σουίτες, 738 επιβάτες που μεταφράζεται σε 5% περισσότερους επιβάτες  από το μεγαλύτερο έως τώρα πλοίο της. 

Με εκτόπισμα όμως 54,000 τόνων το πλοίο θα είναι 12% μεγαλύτερο κάτι που σημαίνει αρκετά περισσότερους χώρους αφιερωμένους στην χαλάρωση και την διασκέδαση των επιβατών.  Κλείνοντας το κομμάτι των αριθμών, η κατασκευή του Seven Seas Explorer θα κοστίσει 450 εκατ. δολάρια καθιστώντας το πιο ακριβό κρουαζιερόπλοιο που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα, όπως υπερηφανεύονται οι άνθρωποι της εταιρείας. 

«Το νέο αυτό πλοίο σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για την εταιρία με την κατασκευή μιας νέας γενιάς πλοίων που θα θέσει νέα standards στις πολυτελείς κρουαζιέρες», δήλωσε ο Frank Del Rio, Πρόεδρος και CEO της μητρικής εταιρείας της Regent και συνέχισε «Το Seven Seas Explorer θα είναι το πιο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο που κατασκευάστηκε ποτέ». 

Με την ολοκλήρωση της κατασκευής του το Seven Seas Explorer θα προσφέρει μία από τις μεγαλύτερες αναλογίες μεταξύ των επιβατών και των χώρων που θα προσφέρει καθώς και το ίδιο συμβαίνει και με την αναλογία των επιβατών με το πλήρωμα που θα έχουν στην διάθεσή τους με σκοπό να κάνουν την κρουαζιέρα μία μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία. 

Άλλωστε για το τελευταίο θα φροντίζουν οι 369 σουίτες με την μικρότερη να ξεκινάει από τα 30 τ.μ και η μεγαλύτερη να φθάνει τον εντυπωσιακό αριθμό των 150 τ.μ., έτοιμες να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επιβάτη. Το πλοίο θα διαθέτει επίσης, έξι gourmet εστιατόρια, ένα τεράστιο Canyon Ranch Spa Club καθώς και ένα μεγάλης χωρητικότητας εντυπωσιακό θέατρο. 

Το Seven Seas Explorer θα κινείται από έναν συνδυασμό κινητήρων diesel και ηλεκτροκινητήρων καθιστώντας το πλοίο απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον και επιτυγχάνοντας μέγιστη ταχύτητα 20 κόμβων.

Το πλοίο αναμένεται να πραγματοποιήσει το παρθενικό του ταξίδι το καλοκαίρι του 2016. 


O CEO  κ.Δασκαλάκης Γεώργιος  & η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!

Pin It button on image hover