Travel Plan

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Στη δαντέλα της Χαλκιδικής!



Όπως διαβάσαμε «οι παραλίες της Χαλκιδικής μοιάζουν με preview του παραδείσου»! Γεγονός είναι ότι η Χαλκιδική αποτελεί ένα κομμάτι της ηπειρωτικής Ελλάδας, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει και μπορεί στην κυριολεξία να κάνει τον οποιονδήποτε να απαρνηθεί όλα τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου μαζί.

Αξίζει να αναφέρει κανείς ότι διαθέτει μια ακτογραμμή που...
αγγίζει τα 500 χλμ. και μοναδικές παραλίες, που περιμένουν να σας καταπλήξουν!  Απολαύστε δροσερές βουτιές και ζήστε έντονη νυχτερινή ζωή σε μία περιοχή, που σφύζει από κέφι!   Αν δε προτιμάτε τις οργανωμένες παραλίες, τότε οι παραλίες της Κασσάνδρας, του περίφημου πρώτου ποδιού της χερσονήσου είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε!  Ανάμεσά τους θα βρείτε και κάποια «ξακουστά» beach bar.  Αν από την άλλη αποζητάτε λίγη ηρεμία και χαλάρωση, η μοναδική αυτή περιοχή είναι σε θέση να σας προσφέρει τα πάντα!  Πάρτε το αυτοκίνητο σας και εξερευνήστε όλες τις υπόλοιπες παρθένες σχεδόν παραλίες της.

Εμείς επιλέξαμε και σας προτείνουμε εδώ δύο εξαιρετικές προτάσεις διαμονής, που θα κάνουν τις διακοπές σας πραγματικά ξεχωριστές.

Athos Palace - 4* από 64 € ΗΒ 
1o παιδί 2 - 12 ετών: Δωρεάν

Στην Κασσάνδρα, και συγκεκριμένα στην  Καλλιθέα, σε μία ήσυχη, παραθαλάσσια τοποθεσία σας περιμένει το μοναδικό Athos Palace.   

Διαθέτει: πισίνα γλυκού νερού ολυμπιακών διαστάσεων, κεντρικό εστιατόριο με ποικιλία γεύσεων, μπαρ, εκκλησάκι, μπιλιάρδο, 6 γήπεδα τένις και γήπεδο μπάσκετ, κέντρο καταδύσεων και θαλασσίων σπορ, μίνι κλαμπ για παιδιά 4-12 ετών, παιδική χαρά, παιδική πισίνα, disco, πρόγραμμα γυμναστικής και παρκινγκ.






Grecotel Pella Beach, 4* από 469 € ΗΒ (Πακέτο 8ημερών/7 διανυκτερεύσεων)
Παιδί 2 – 14 ετών: Δωρεάν
Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε για τη διαμονή σας το Grecotel Pella Beach, ένα μικρότερο ξενοδοχείο, χτισμένο πάνω σε μια χρυσαφένια παραλία, στην περιοχή Χανιώτη Κασσάνδρας 20 χλμ από την Καλλιθέα, με την εγγυημένη ποιότητα της κορυφαίας οικογένειας. 

Διαθέτει: κεντρικό εστιατόριο με ποικιλία γεύσεων από την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα, ταβέρνα-self service πλάι στο κύμα, Lounge Bar, Pool Bar, 2 πισίνες, grecoland για παιδιά ηλικίας 3-12 ετών, Club 4U για παιδιά από 13 ετών και άνω και πάρκινγκ.

*Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο & η παιδική τιμή ισχύει εφόσον το παιδί είναι 3ο ή 4ο άτομο στο δωμάτιο των γονέων.







  • Άφυτος
Όποια από τις δύο παραπάνω εξαιρετικές προτάσεις μας επιλέξετε για τη διαμονή σας, θα βρίσκεστε διπλά στο πιο όμορφο χωριό όλης της Χαλκιδικής - σύμφωνα με τους μυημένους, την Άφυτο.  Περπατήστε στα γραφικά πλακόστρωτα της, ανάμεσα στα ανακαινισμένα αρχοντικά του 19ου αιώνα.  Πλινθόκτιστα σπίτια, με πέτρα που έφεραν οι Αρβανίτες, οι οποίοι και έχτισαν το χωριό μαζί με τους ντόπιους.  Από το χωριό μπορείτε να απολαύσετε μια από τις πιο υπέροχες ανατολές του ηλίου, δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τοπικά αναφέρονται σε αυτή ως το «πετρόχτιστο μπαλκόνι της Χαλκιδικής».


O CEO κ. Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!
Pin It button on image hover