Travel Plan

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Δωμάτια στις κορυφές… των δέντρων!



Treehotel 

Harads, Σουηδία

Η μοναδικότητα του Treehotel δεν σταματάει στο γεγονός πως τα δωμάτια του είναι χτισμένα στις κορυφές των δέντρων, αλλά για το ιδιαίτερο design χαρακτηρίζει κάθε δωμάτιο. Έτσι μπορείτε να διαλέξετε να μείνετε στο δωμάτιο UFO, στην φωλιά, στην καμπίνα, στον μπλε κώνο, όλα τους με μια μοναδική αίσθηση του design.


Cedar Creek Treehouse
Εθνικό Πάρκο Mount Rainier, Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

Αν θέλετε να αποκτήσετε την χαμένη σας επαφή με την φύση τότε το ξενοδοχείο Cedar Creek Treehouse στην Πολιτεία Ουάσινγκτον είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου βρίσκονται χτισμένα στις κορυφές κέδρων που φθάνουν σε ύψος ακόμα και τα 15 μέτρα από το έδαφος!  


Tree House Lodge
Καταφύγιο Άγριας Ζωής Gandoca-Manzanillo, Κόστα Ρίκα

Η περίπτωση του Tree House Lodge είναι εντυπωσιακή καθώς συνδυάζει την διαμονή σε lodge πάνω σε δέντρο αλλά και το μέρος αφού βρίσκεται μέσα σε ένα τροπικό δάσος και σε απόσταση αναπνοής από μία πανέμορφη λευκή παραλία. Σε πολύ κοντινή απόσταση όμως, βρίσκεται και η διάσημη παραλία Punta Uva.


Tsala Treetop Lodge
Plettenberg Bay, Νότια Αφρική

Το resort Tsala Treetop Lodge είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο του δεντρόσπιτου με μια αρκετά μεγάλη δόση πολυτέλειας. Απολαύστε λοιπόν ένα «δεντρόσπιτο» με τζάκι, δύο κρεβατοκάμαρες και ιδιωτική πισίνα!


Sanctuary Sussi & Chuma
Εθνικό Πάρκο Mosi-Oa-Tunya, Ζάμπια

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό resort στην καρδιά του Εθνικού Πάρκου Mosi Oa Tunya. Διαλέξτε το ιδανικό δέντροσπιτο και απολαύστε την ηρεμία και την θέα της άγριας αφρικανικής φύσης καθώς και την άγρια ζωή στο φυσικό της περιβάλλον. 


Sanya Nanshan Treehouse Resort and Beach Club
Jiangsu, Κίνα

Μία κρεμαστή ξύλινη γέφυρα θα σας μεταφέρει σε ένα μοναδικό παράδεισο χτισμένο στην κορυφή των δέντρων. Ο λόγος για το Sanya Nanshan Treehouse Resort and Beach Club στην Jiangsu της Κίνας. Από τα εντυπωσιακά δωμάτια η θέα της Θάλασσας της Κίνας κόβει την ανάσα και σε κάνει να ξεχνιέσαι από οτιδήποτε μπορεί να σε απασχολεί.  


Ariau Amazon Towers Hotel
Manaus, Βραζιλία

Για κάποιους ανθρώπους ένα ταξίδι στα τροπικά δάση του Αμαζονίου είναι μια εμπειρία ζωής. Φανταστείτε τώρα να μένετε σε ένα δωμάτιο που βρίσκεται πάνω  σε ένα από τα γιγαντιαία τροπικά δέντρα και σε υψόμετρο 20 μέτρων από το έδαφος! Μια εμπειρία που μπορείτε να την ζήσετε στο Ariau Amazon Towers Hotel.


Green Magic Resort
Kerala, Ινδία

To Green Magic Resort δίνει μια μοναδική ευκαιρία στους φιλοξενούμενους του να επικοινωνήσουν με την φύση. Τρία εντυπωσιακά δεντρόσπιτα στις κορυφές των δέντρων της Νότιας Ινδίας  σε έναν περιβάλλον απόλυτης χαλάρωσης.


Inkaterra Canopy Treehouse
Εθνικό Πάρκο Tambopata, Περού 

Το Inkatema Canopy Treehouse στέκει «ψηλά» πάνω από το κομμάτι του Αμαζονίου που απλώνεται στο Περού και χαρίζει στους επισκέπτες του μια μοναδική θέα στο τροπικό δάσος καθώς και την αίσθηση του να ζεις μαζί με την άγρια ζωή του δάσους όπως μαϊμούδες, παπαγάλους κλπ. 



O CEO κ.Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!

Treehotel

Cedar Creek Treehouse



Tree House Lodge



Tsala Treetop Lodge



Sanctuary Sussi & Chuma



Sanya Nanshan Treehouse



Green Magic Resort



Inkaterra Canopy Treehouse


Ariau Amazon Towers Hotel

Pin It button on image hover