Travel Plan

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Οικογενειακά στην άκρη του Αιγαίου...

Απολαμβάνοντας ένα γεύμα στο μοναδικό εστιατόριο
του Patmos Aktis Suites Hotel

Τα Δωδεκάνησα βρίσκονται στο Νοτιοανατολικά Αιγαίο, απέναντι από τα Μικρασιάτικα παράλια.  Οι Νότιες Σποράδες κατά τους αρχαίους γεωγράφους.  Το τρίπτυχο του χαρακτήρα τους συνθέτουν ανυπέρβλητα φυσικά τοπία, μαγευτικές παραλίες και πλούσια πολιτιστική κληρονομιά.


Η Ρόδος, το πιο δημοφιλές μεταξύ αυτών, κοσμοπολίτικη και πολύβουη και στον αντίποδα της η Πάτμος, το νησί της Αποκάλυψης, τρόπος πραγματικής γαλήνης.  Είτε θέλετε να απομονωθείτε, είτε απολαμβάνετε την πολύβουη ατμόσφαιρα ενός κατεξοχήν τουριστικού προορισμού!

Η Ρόδος, η «Δέσποινα» των Δωδεκανήσων, γνωστή για την ασύγκριτη ομορφιά της και η Πάτμος, ένα από τα ιστορικότερα και ομορφότερα ελληνικά νησιά, δύο εκ διαμέτρου αντίθετοι προορισμοί, εξίσου ιδανικοί για τις οικογενειακές σας διακοπές.  Πρόκειται για νησιά στα οποία τόσο εσείς, όσο και οι μικροί σας αγαπημένοι θα απολαύσετε μοναδικές στιγμές, οι εικόνες των οποίων θα σας συντροφεύουν πολύ καιρό μετά.

Σημείο αναφοράς της Ρόδου η Παλιά (μεσαιωνική) πόλη, άριστα διατηρημένη, μνημείο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO από το 1988, δαντελένιες παραλίες και μοναδικός φυσικός πλούτος.  Σήμα κατατεθέν της Πάτμου το επιβλητικό καστρομονάστηρο του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και το Σπήλαιο της Αποκάλυψης, αναγνωρισμένα μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO, τα οποία συγκεντρώνουν χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Σας προτείνουμε εδώ δύο εξαιρετικά οικογενειακά πακέτα διακοπών, σε ορισμένα από τα πλέον πολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής και όχι μόνο!  Οικογενειακά πακέτα διακοπών, σε εξαιρετικά ξενοδοχεία σε δύο από τους κορυφαίους προορισμούς των Δωδεκανήσων, στα οποία μάλιστα προσφέρεται δωρεάν διαμονή για το 1ο ή/και τα 2 παιδιά.


Ρόδος: Amathus Beach Hotel – 5*, από 73 € BB

*Παιδί 2-11 ετών: ΔΩΡΕΑΝ

Το εντυπωσιακό Amathus Beach ατενίζει αμφιθεατρικά τον κοσμοπολίτικο κόλπο της Ιξιάς, σε απόσταση μόλις 6 χλμ από την πρωτεύουσα του νησιού.   Συγκρότημα από κεντρικό κτίριο και bungalows, στην παραλία της Iξιάς, 200μ. από την θάλασσα.  Με απέραντους χώρους, υπέροχα δωμάτια και σουίτες, απαστράπτουσες πισίνες, SPA, lounge bar, cocktail bar, εστιατόρια και έναν τροπικό κήπο, εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με την άρτια υποδομή του και την πληθώρα παροχών, υπηρεσιών και εγκαταστάσεών του. 

Τα δωμάτιά του προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ενώ διαθέτουν μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα ή το βουνό.  Ειδικά στον τομέα της γαστρονομίας και της διασκέδασης, το ξενοδοχείο Amathus στη Ρόδο κατέχει εξέχουσα θέση, αφού διαθέτει 3 εστιατόρια και 4 μπαρ.  Το Iliades θεωρείται ένα υπέροχο gourmet εστιατόριο στη Ρόδο, με εξαιρετική εξυπηρέτηση και μοναδική θέα. 

Το SPA του ξενοδοχείου προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να συνδυάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με ειδικά προγράμματα ευεξίας, θεραπείες αναζωογόνησης, μασάζ και περιποιήσεις ανανέωσης. Άρτια εξοπλισμένο, έκτασης 1300 τετραγωνικών μέτρων, με πληθώρα υπηρεσιών και παροχών, ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνονται: εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, αίθουσες χαλάρωσης και μασάζ, χαμάμ, Jacuzzi, υδρομασάζ, σάουνα, ειδικά ντους βροχής, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, αλλά και εξειδικευμένες θεραπείες και περιποιήσεις για πρόσωπο και σώμα, για άντρες και γυναίκες, με επώνυμα προϊόντα, θαλασσοθεραπεία, λασποθεραπεία, αρωμαθεραπεία και υδροθεραπεία.

Διαθέτει: εστιατόρια, ταβέρνα, μπαρ, αίθουσα internet, αίθουσα χαρτιών, μίνι μάρκετ, 3 πισίνες, παιδική χαρά, γήπεδο τένις, πινγκ πονγκ, πάρκινγκ, κ.α.


Πάτμος: Patmos Aktis Suites Hotel – 5*, από 64 € BB

* Παιδί 2-14 ετών: ΔΩΡΕΑΝ

Ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο μόλις μερικά βήματα μακριά από την πιο μαγευτική παραλία της Πάτμου, τον Γροίκο.  Αποτελεί ένα μοναδικό μείγμα σύγχρονης πολυτέλειας & παραδοσιακής αρχιτεκτονικής.  Ο μινιμαλισμός παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακόσμηση και το λευκό κυριαρχεί παντού.  Τα δωμάτιά του και οι σουίτες, βρίσκονται μόλις μερικά βήματα μακριά από τον πανέμορφο κόλπο του Γροίκου και το θέαμα πείθει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Διαθέτει: εστιατόριο με ποικιλία γεύσεων από την ελληνική κουζίνα με φρέσκα τοπικά υλικά από παραγωγούς και ψαράδες της Πάτμου και των γειτονικών νησιών, μπαρ πάνω στη θάλασσα με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και το «Anasa Wellness & Spa», που συνδυάζει την ηρεμία με τη σωματική χαλάρωση.

Οι υπηρεσίες ευεξίας μπορούν να σας χαλαρώσουν και να σας απαλλάξουν από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Το «Anasa Wellness & Spa» παρέχει εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις ευεξίας, συγχρονισμένο με τις τελευταίες τάσεις στην θεραπεία σώματος, κομμωτήριο, Μανικιούρ - πεντικιούρ, βιοσάουνα, χαμάμ, hot stones, υπηρεσίες για ζευγάρια, ποικιλία τεχνικών μασάζ, μίνι γυμναστήριο, Experience Shower, Rasul, εσωτερική πισίνα, θεραπείες αναζωογόνησης.

*Οι ανωτέρω τιμές είναι κατ' άτομο σε δίκλινο δωμάτιο ανά διανυκτέρευση & συμπεριλαμβάνεται πρωινό (ΒΒ).  Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους εξειδικευμένους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους στο: 210 3333300 ή επισκεφθείτε το  travelplan.gr.



O CEO κ.Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!


Amathus Beach Hotel



Patmos Aktis Suites Hotel
Pin It button on image hover