Travel Plan

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

“40 WiNKS”: ένα βρετανικό «φλεγματικό» διαμάντι!


Η Guardian το χαρακτήρισε σαν «Μια πύλη σε έναν πιο υπέροχο κόσμο...» και σαν «την πιο μοντέρνα διεύθυνση της πόλης».

Η ιδέα είναι απλή. Θέλοντας να σας προσφέρουν ένα «σπίτι μακριά από το σπίτι»..., ένα μέρος όπου μπορείτε να κρεμάσετε το καπέλο σας ή να «παρκάρετε τη βαλίτσα σας» απολαμβάνοντας μια διακριτική πολυτέλεια σε συνδυασμό με μια δόση ιδιόμορφου στυλ.




Στο ζωντανό και μοντέρνο Ανατολικό Λονδίνο, το σπίτι του David Carter - πρόκειται για ένα διεθνώς αναγνωρισμένο σχεδιαστή εσωτερικών χώρων, είναι ένα ιστορικό και κομψό τετραώροφο αρχοντικό Queen Anne τύπου του 1717, το οποίο για πολλά χρόνια χρησιμεύει ως ένα από τα πιο δημοφιλή και πετυχημένα σπίτια-χώρους γυρισμάτων.  Αμέτρητες φωτογραφίσεις διασήμων και μόδας έχουν λάβει χώρα στα δωμάτιά του.

«Γενναίο, ρομαντικό και φανταστικό» όπως το  περιέγραψε ένα αμερικανικό περιοδικό...αποτελεί ένα μεθυστικό μείγμα του παλαιού και του νέου, του σοβαρού και του chic, αποπνέοντας γοητεία, εξυπνάδα και glamour.

Mε δύο σπάνια μέχρι πρότινος σε χρήση υπνοδωμάτια, το “40 WiNKS” άνοιξε το 2009 τις πόρτες του προκειμένου να προσφέρει αρχικά σε φωτογράφους, στυλίστες, καλλιτεχνικούς διευθυντές, σχεδιαστές, αγοραστές, μοντέλα και γενικότερα στον οποιονδήποτε της δημιουργικής βιομηχανίας και της βιομηχανίας της μόδας, ένα μέρος διαφορετικό και διασκεδαστικό για να μένουν όταν βρίσκονται στο Λονδίνο είτε για εργασία είτε για αναψυχή.

Σήμερα το “40 WiNKS”, έχοντας απασχολήσει επανειλημμένα τον Τύπο, θεωρείται ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο, ανοιχτό πλέον στο κοινό, προσελκύοντας επισκέπτες που ψάχνουν για κάτι πραγματικά ξεχωριστό και μοναδικό.

Συμβουλή μας με δύο μόλις δωμάτια, θα πρέπει να προγραμματίσετε εγκαίρως τη διαμονή σας, καθώς οι νύχτες στο εν λόγω ξενοδοχείο κλείνουν μήνες νωρίτερα!


O CEO κ.Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!







Pin It button on image hover