Travel Plan

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Που να μείνετε στη Μύκονο;

Απολαύστε μοναδικά ηλιοβασιλέματα πλάι στην πισίνα
του Imperial Resort

Τα Myconian Collection Hotels & Resorts είναι ένας ηγετικός όμιλος ξενοδοχείων στη Μύκονο, με διακεκριμένα εστιατόρια, πολυτελή κέντρα θαλασσοθεραπείας & spa και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Πρόκειται για ξενοδοχεία αληθινά κοσμήματα για το νησί, το καθένα με τη δική του ξεχωριστή λάμψη.  Μεταξύ αυτών επιλέξαμε και σας συστήνουμε: το Myconian Imperial, το πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην παραλία της Ελιάς καθώς και τα τέσσερα premium ξενοδοχεία τριών αστέρων στην πόλη της Μυκόνου K Hotels.  Δύο προτάσεις από το Travel Plan για όλα τα γούστα.  Εξαιρετικά προσιτές και ταυτόχρονα ικανές να ανταποκριθούν και στις πιο υψηλές απαιτήσεις!


Άλλωστε oι επισκέπτες όλων των ξενοδοχείων ανεξαιρέτως της εν λόγω αλυσίδας έχουν το προνόμιο να απολαμβάνουν ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής, όπου η ακριβή πολυτέλεια και η ήρεμη, κυκλαδική ατμόσφαιρα συνυπάρχουν σε μια τέλεια αρμονία.

Με την αρμονική συνύπαρξη του παραδοσιακού και του σύγχρονου, της απόλυτης άνεσης και του κομψού design, του πανέμορφου φυσικού περιβάλλοντος και της εξελιγμένης τεχνολογίας, τα ξενοδοχεία της αλυσίδας στη Μύκονο αποτελούν από μόνα τους έναν κορυφαίο προορισμό για κάθε ταξιδιώτη που θέλει να απολαύσει σε μέγιστο βαθμό την άνεση στις διακοπές του.

  • MYCONIAN K HOTELS 3* από 36 € ΒΒ

Το πρώτο ξενοδοχείο των K Hotels, το Κοχύλι, άνοιξε στο κέντρο της Χώρας της Μυκόνου, όντας πρωτοποριακό για την εποχή του.  Ένα χρόνο αργότερα άνοιξε δίπλα του το Κοράλι.  Σήμερα, τα K Hotels στη Μύκονο αποτελούν ένα σύμπλεγμα τεσσάρων κομψών ξενοδοχείων τριών αστέρων: το Κοχύλι, το Κοράλι, το Κύμα και το Καλυψώ.

Συγκρότημα κτισμένο σε κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με μοναδική θέα προς την πόλη της Μυκόνου και τους διάσημους ανεμόμυλους, στην περιοχή Αγγελικά της Μυκόνου, 10 λεπτά μόλις με τα πόδια από τη Χώρα.

Η προσεγμένη κουζίνα, οι άνετες βεράντες με θέα προς τις πισίνες, η απίστευτη θέα και το χαμόγελο του άριστα εκπαιδευμένου προσωπικού, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του ξενοδοχειακού συγκροτήματος αυτού.   Τα δωμάτιά του προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Clue του ξενοδοχείου: Superior Sea View Room με το υπαίθριο Jacuzzi.  Ιδανικό για ζευγάρι.  Σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

  • MYCONIAN IMPERIAL RESORT 5* από 62 € ΒΒ

Με εκπληκτική θέα στην παραλία της Ελιάς (5 χλμ από το αεροδρόμιοκαι 10 χλμ. από την πόλη της Μυκόνου) και με ιδιωτική παραλία, το Myconian Imperial Resort & Thalasso Spa Centre προσφέρει εξαιρετικές εγκαταστάσεις spa, εκλεκτή κουζίνα, τζακούζι και 3 εξωτερικές πισίνες.

Το πολυτελές spa διαθέτει 4 πισίνες και προσφέρει ειδικές θεραπείες για ανακούφιση και χαλάρωση.  Το εξαιρετικό δείπνο του θα το απολαύσετε στο a la carte εστιατόριο Celebrities, με εκπληκτική θέα στις πισίνες και τη θάλασσα, ενώ στο Meltemi θα βρείτε μεσογειακές γεύσεις.  Υπάρχουν επίσης 2 κοκτέιλ μπαρ και ένα beach bar.

Clue του ξενοδοχείου: οι επισκέπτες να απολαύσουν χαλαρωτικές θεραπείες στο δωμάτιό τους!  Μια πραγματική όαση ηρεμίας.


ΒΒ: στην τιμή συμπεριλαμβάνεται πρωινό.



O CEO κ.Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!


Myconian K Hotels

    
Myconian Imperial Resort

 




Pin It button on image hover