Travel Plan

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ίμπιζα: η “extreme” των Bαλεαρίδων!



Νοτιοδυτικά της Μαγιόρκας, κρατάει επάξια τα σκήπτρα της βασίλισσας της διασκέδασης.  Η φήμη της προηγείται και σίγουρα έχετε όλοι ακούσει για το καλοκαίρι στην Ίμπιζα!  Ένα ατελείωτο party με ασταμάτητο χορό, σε ορισμένα από τα πιο διάσημα clubs παγκοσμίως, από τη δύση του ηλίου μέχρι την ανατολή!

Στην Ibiza σίγουρα δεν πάει κανείς να απολαύσει ήρεμες διακοπές…
πρόταση μας να την επισκεφθείτε «εμβόλιμα» σε μια κρουαζιέρα στη Δυτική Μεσόγειο.  Έτσι θα καταφέρετε να τα συνδυάσετε όλα!  Χαλάρωση, ξεκούραση αλλά και ξέφρενη διασκέδαση.  Και όλα αυτά «ανάμεσα» σε μαγευτικά τοπία.

Καθημερινά διοργανώνονται events κάθε είδους!  Το νησί άρχισε να αναπτύσσεται τουριστικά τη δεκαετία του '60 και σήμερα, αφού έγινε συνώνυμο της ξέφρενης ζωής, συγκεντρώνει -εκτός φανατικούς clubbers- celebrities αλλά και καλλιτέχνες.

H καρδιά της χτυπά αναμφισβήτητα στην πρωτεύουσα, Eivissa.  Χαθείτε στους λαβυρίνθους από σοκάκια της παλιάς περιτειχισμένης πόλης D' Alt Vila και στη συνέχεια κατευθυνθείτε στη Sa Penya (ανάμεσα στη D’ Alt Vila και στο λιμάνι), μια περιοχή με στενά δρομάκια, όπου συγκεντρώνονται bars και εστιατόρια, αλλά και μπουτίκ με ρούχα ανερχόμενων σχεδιαστών.  H Sa Penya είναι το πιο ζωντανό κομμάτι της πόλης! Aπό την Carrer de Barcelona, τον παράλληλο στο λιμάνι πεζόδρομο, όπου βρίσκονται μερικά από τα πιο μεγάλα bars, όπως το Ζοο Ιbiza, ακούγεται έντονη μουσική, ενώ το Passeig de Vara de Rey είναι ιδανικό για μία ρομαντική βόλτα την ώρα του ηλιοβασιλέματος.  

Σας συστήνουμε επίσης ένα πέρασμα από τη λεγόμενη hippy market, στην Carrer d'Enmig, όπου θα βρείτε πλανόδιους να πουλάνε κάθε λογής μικροαντικείμενα.

Από την Eivissa για το Sant Antoni de Portmany, συνώνυμο της 24ωρης διασκέδασης με φημισμένα beach bars όπως το ξακουστό Cafe del Mar, θα συναντήσετε το Sant Rafel, δημοφιλές λόγω των Privilege και Αmnesia, δύο από τα πλέον «διάσημα» club παγκοσμίως.

Όσον αφορά τις παραλίες, αγαπημένες του κοινού της Ibiza οι Platja de ses Salines και Platja d'Εs Cavallet, εύκολα προσβάσιμες από την Eivissa, φιλοξενούν κατά μήκος τους μερικά από τα πιο γνωστά beach bars!

Εμείς θα σας προτείναμε να την ανακαλύψετε μέσα από μια 8 ήμερη κρουαζιέρα στη Δυτική Μεσόγειο, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να την επισκεφθείτε μετά από μοναδικούς προορισμούς όπως η πανέμορφη και γραφική Τσιβιταβέκια της Ιταλίας αλλά και η πιο εξωτική και ανατολίτικη Τύνιδα της Τυνησίας.

* Αναχ. 2013: κάθε Παρασκευή έως 18/10, για περισσότερες πληροφορίες: http://www.travelplan.gr/el/Cruises/MSC-Cruises ή στους εξειδικευμένους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους – τηλ.: 210 3333300.


O CEO κ.Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!








Pin It button on image hover