Travel Plan

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Αχαΐα: η πιο πλούσια ακτογραμμή της Ελλάδας!

Γιαννισκάρι

Η ακτογραμμή και οι αμμουδιές της δυτικής Πελοποννήσου είναι από τις πλέον ιδιαίτερες και όμορφες της Ελλάδας.  Στις παραλίες της Αχαΐας συγκεκριμένα, ένα είναι βέβαιο, δεν πρόκειται να πλήξετε λεπτό!  Η Αχαϊα είναι ιδανική για μια κοντινή απόδραση και όχι μόνο, που πραγματικά θα σας ξεκουράσει και θα σας χαλαρώσει.



Είτε πάτε δυτικά προς τις θάλασσες και τα νερά του Ιόνιου Πελάγους, είτε ανατολικά στα νερά του Πατραϊκού και Κορινθιακού Κόλπου, θα βρείτε παραλίες κάθε λογής.  Για όλα τα γούστα!  Παραλίες με αμμουδιά ή βότσαλο, στις σκιές βουνών και λόφων, με το πράσινο της Πελοποννήσου να τις σκεπάζει και να τις στολίζει εντυπωσιακά.  Παραλίες απόμερες ή κοσμοπολίτικες, γραφικές, ήρεμες, ατίθασες!  Και δίπλα στη θάλασσα, εκεί που σκάει το κύμα, λογής καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες και bar.  Για καφέ, ουζάκι, φαγητό, ποτό.   Για όλες τις ώρες!

Εστιάζοντας στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας - έως την Καλογριά, χορταίνει κανείς άμμο.   Εδώ τα νερά είναι πιο ζεστά και η θάλασσα πιο ξέβαθη.  Αναμφίβολα είναι ο ιδανικός τόπος για όσους απολαμβάνουν να ξαπλώνουν με τις ώρες κάτω από τον γενναιόδωρο ελληνικό ήλιο.  Πολυσύχναστες και οργανωμένες παραλίες μεταξύ αυτών οι: Λακκόπετρα, Νιφορέικα, Καλαμάκι, Καλογριά φτάνουν ένα πλάτος άνω των 10 μέτρων.  Στην Καλογριά και στο Γιαννισκάρι μη μπείτε καν στον κόπο να το υπολογίσετε, είναι ατέλειωτο!  Όλες τους προσφέρονται  εξίσου για ηλιοθεραπεία και παιχνίδι: ρακέτες, beach-soccer, τρέξιμο στην άμμο, ενώ στο σύνολο τους έχουν εύκολη πρόσβαση από τις Παλαιές Εθνικές Οδούς Κορίνθου - Πατρών και Πατρών - Πύργου.

Για τη διαμονή σας σας συστήνουμε:

PAVLINA BEACH HOTEL - 4* από 42 € AI*

Χτισμένο σε μία καταπράσινη έκταση 25 στρεμμάτων στην παραλία του χωριού Νιφορέϊκα της Κάτω Αχαΐας (27 χλμ. από την Πάτρα, 10 χλμ. από το αεροδρόμιο του Αράξου, 250 χλμ. από την Αθήνα και 90 χλμ από την Ολυμπία), είναι προνομιακά τοποθετημένο μέσα στο πλούσιο Αχαϊκό τοπίο.

Το Pavlina Beach Hotel διαθέτει μεταξύ άλλων: εστιατόριο με εξαιρετική κουζίνα και πλούσιο πρωινό σε μπουφέ καθώς και αίθουσα ψυχαγωγίας με μπιλιάρδο, ηλεκτρονικά, πινγκ-πονγκ κλπ.  Επιπλέον θα βρείτε 2 πισίνες εκ των οποία η μία είναι παιδική, παιδική χαρά, μπαρ στο χώρο της πισίνας, όπου μάλιστα πραγματοποιούνται και χορευτικές βραδιές, καθώς επίσης και εστιατόριο-ταβέρνα στον ίδιο χώρο.

*AI: all inclusive.


O CEO κ.Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!


Νιφορέϊκα

Pavlina Beach

Πανοραμική άποψη του ξενοδοχείου
Pin It button on image hover