Travel Plan

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Τα Οικογενειακά Ξενοδοχεία της Κρήτης

Club Calimera Sunshine Kreta 5*, Ιεράπετρα

Ξεκινώντας από το αγαπημένο νησί της Κρήτης, κορυφαίο καλοκαιρινό προορισμό και αγαπημένο πολλών,  με πληθώρα επιλογών σε αξιοθέατα και ξεχωριστής φυσικής ομορφιάς, το πρώτο μέρος ενός αφιερώματος που φιλοδοξεί να δώσει την απάντηση στον καθιερωμένο «προβληματισμό» της  επιλογής για  τις οικογενειακές σας διακοπές.
Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε εδώ τα ξενοδοχεία της Κρήτης με ειδική πρόβλεψη και παροχές για οικογένειες και παιδιά, που υπόσχονται να μετατρέψουν τις διακοπές με την οικογένειά σας πραγματικά σε στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς για όλα τα μέλη αυτής ανεξαιρέτως!  Για εσάς αλλά και για τα παιδιά σας.

Πολυτελή ξενοδοχεία, που παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και κλέβουν ούτως ή άλλως τις εντυπώσεις, με μια αδυναμία από ότι φαίνεται σε αυτούς που αγαπούν τις οικογενειακές διακοπές.


1.    Porto Platanias Beach Resort 5*, Χανιά
Συγκρότημα χτισμένο σε έκταση 30 στρ., μέσα σε καταπράσινους κήπους, 150μ. μόλις από τη θάλασσα, στη γνωστή κοσμοπολίτικη περιοχή του Πλατανιά των Χανίων (9 χλμ από την πόλη).
Διαθέτει: internet καφέ, 5 εστιατόρια με ποικιλία γεύσεων, 7 μπαρ, πισίνες εκ των οποίων 4 μεγάλες και 4 παιδικές, παιδική χαρά, μίνι κλαμπ για παιδιά (5-12 ετών), πρόγραμμα ψυχαγωγίας, ιδιωτική αμμώδη παραλία ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο (20μ.), πινγκ πονγκ, μπιλιάρδο, επιτραπέζια παιχνίδια, τζακούζι, υδρομασάζ, χαμάμ, σάουνα, μασάζ, μίνι μάρκετ και πάρκινγκ.
Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι σχεδιασμένα και επιπλωμένα σύμφωνα με τις πιο υψηλές προδιαγραφές, ενώ όλοι οι χώροι εκπέμπουν ένα μοναδικό στυλ αισθητικής και ποιότητας.

2.    Grecotel Club Marine Palace 4*, Ρέθυμνο
Σε ένα γραφικό κόλπο κοντά στο χωριό Πάνορμος, λίγα χλμ από το Ρέθυμνο, το Club Marine Palace είναι ένα συγκρότημα xτισμένο σύμφωνα με την αρχιτεκτονική ενός τυπικού κρητικού χωριού, δίνοντας έτσι μια νέα διάσταση στην έννοια της κρητικής φιλοξενίας. 

Αποτελείται από κεντρικό κτίριο και πανέμορφα bungalows μέσα σε υπέροχους κήπους.  Διαθέτει 3 εστιατόρια, 2 πισίνες και Aqua Park, το οποίο πρόκειται να ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους!   Οι μεγάλοι μη χάσετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε στο μοναδικό κέντρο θαλασσοθεραπείας Elixir ThalassoSpa του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο προσφέρει μια εξαιρετική ποικιλία all inclusive υπηρεσιών γεύματος, με επιλογές από την ελληνική, τη μεσογειακή αλλά και την ασιατική κουζίνα.  Ακόμη διαθέτει ένα ευρύ φάσμα αθλητικών εγκαταστάσεων και θαλάσσιων σπορ, καθώς και μια σειρά από μπουτίκ και καταστήματα, ενώ διατίθενται υπηρεσίες υποδοχής και ιατρικής περίθαλψης σε 24ωρη βάση εντός των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων.

3.    Out of The Blue, Capsis Elite Resort 5*, Αγ. Πελαγία/Ηράκλειο
Σε μία ιδιωτική χερσόνησο, μόλις 20 λεπτά από την πόλη και το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου, δίπλα στο ψαροχώρι της Αγίας Πελαγίας.  Περιβάλλεται από ένα βοτανικό πάρκο 167.000 τ.μ. και διαθέτει έναν ολόκληρο κόσμο για τους μικρούς επισκέπτες.  To Capsis Minoan Amusement Park, το μοναδικό θεματικό Μινωικό πάρκο για παιδιά μέσα σε ξενοδοχείο στην Ελλάδα, καλύπετει μια έκταση 4.000 τ.μ. και απευθύνεται σε παιδιά 4-11 ετών.  Παράλληλα προσφέρει πολλαπλές δραστηριότητες για παιδιά 12-17 ετών. 

Για τους μεγαλύτερους το Capsis Euphoria Rejuvenating Spa, συνδυάζει άριστα την έννοια της χαλάρωσης με την απόλυτη αίσθηση αναζωογόνησης.  Επιλέξτε ανάμεσα σε 2 κυρίως κτίρια και 3 «γειτονιές από bungalows».   Η «Eternal Oasis» είναι η γειτονιά ειδικά για οικογένειες, που μάλλον σας ενδιαφέρει!
   

4.    Club Calimera Sunshine Kreta 5*, Ιεράπετρα
Συγκρότημα από δύο ξενοδοχεία: το Club Calimera Sunshine Kreta, πάνω στη θάλασσα, ανακαινισμένο μόλις ένα χρόνο πριν, και το Sunshine Crete Village μόλις 300 μ. από την παραλία με υπέροχη θέα στη θάλασσα.  Και τα δύο, μέσα σε καταπράσινους κήπους, στον παραδοσιακό οικισμό Κουτσουνάρι, 8 χλμ από την Ιεράπετρα.  Διαθέτουν: 2 κεντρικά εστιατόρια με μπουφέ, 2 θεματικά εστιατόρια: ελληνική ταβέρνα & ιταλικό εστιατόριο, εστιατόριο a la carte με μπαρ, κεντρικό μπαρ, μπαρ με θέα στην πισίνα, μπαρ στην παραλία, ντισκοτέκ, παιδικές πισίνες, Aqua Park για μικρούς και μεγάλους (!), αμφιθέατρα, γήπεδο ποδοσφαίρου (5Χ5), μίνι-μάρκετ, κατάστημα δώρων, πάρκινγκ, δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, ψυχαγωγικά προγράμματα, παιδότοπους, παιδικές χαρές, γήπεδα τένις, πινγκ-πονγκ, μπιλιάρδο, τοξοβολία, beach volley, μίνι γκολφ, υπαίθριο σκάκι, shuffle board, κομμωτήριο, σάουνα, τζακούζι, ατμόλουτρο, κ.α.!   Λειτουργεί σε βάση All Inclusive.

5.    Porto Elounda De luxe Resort 5*, Ελούντα

Στην Ελούντα, συγκρότημα από κεντρικό κτίριο με θέα τη θάλασσα και τις πισίνες, 7 χλμ. από τον Άγ. Νικόλαο.  Το Porto Elounda Deluxe Resort διαθέτει γραφικό εκκλησάκι, εστιατόρια, μπαρ, βραβευμένη με «Μπλε Σημαία» αμμουδερή παραλία, θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, σάουνα, τουρκικά χαμάμ, γυμναστήριο, 5 πισίνες (μία παιδική), πινγκ πονγκ, γήπεδα τένις, γήπεδο γκολφ, μίνι κλαμπ "Children’s Ark" που λειτουργεί με επαγγελματίες παιδαγωγούς και επιτρέπει σε παιδιά από 6 μηνών έως 10 χρονών να ασχοληθούν με μεγάλη ποικιλία διασκεδαστικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, καταστήματα, θαλάσσια σπορ και πάρκινγκ.

Και για τους μεγαλύτερους το εξαιρετικό "Six Senses Spa™", σε έναν υπέροχο χώρο 2.200 τ.μ. προσφέροντας χαλαρωτικές και αναζωογονητικές εμπειρίες με μεγάλη ποικιλία από θεραπείες με φυσικά προϊόντα, θαλασσοθεραπεία, θερμά λουτρά κλπ.  Βραβευμένο πρόσφατα από τους "Sunday Times" ως το καλύτερο Spa στον κόσμο.


O CEO κ.Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!


Out of The BlueCapsis Elite Resort,  5*

Grecotel Club Marine Palace 4*
Porto Platanias Beach Resort 5*


Porto Elounda De luxe Resort 5*


Pin It button on image hover