Travel Plan

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ρομαντική Κέρκυρα...

Grecotel Corfu Imperial - Τα λόγια περισσεύουν!

Η πολυπρόσωπη Κέρκυρα μπορεί να αποτελέσει εξίσου τον ιδανικό ρομαντικό προορισμό! Η διαμονή που θα επιλέξετε μπορεί να απογειώσει τη μαγεία των διακοπών με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Ξεχωριστές προτάσεις για δύο λοιπόν, στα ιδανικά ξενοδοχεία για την περίσταση, που υπόσχονται να σας χαρίσουν την απομόνωση που ζητά κανείς στις διακοπές με το σύντροφό του, κάνοντας ταυτόχρονα τις στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης που θα μοιραστείτε μοναδικές!


Grecotel Eva Palace - 5* 

Ένα ξενοδοχείο “Couples only” της οικογένειας των Grecotel. Το Eva Palace διαθέτει συγκλονιστική θέα του νησιού. Στην ιδιωτική του χερσόνησο, ατενίζοντας το Ιόνιο, απ’ τη μια η βενετσιάνικη πόλη της Κέρκυρας και από την άλλη τα καταπράσσινα κυπαρίσσια του κόλπου της Δασιάς. 

Επιλέξτε ανάμεσα στα πολυτελή δωμάτια ή τα κερκυραϊκού τύπου σπιτάκια κάτω από τα αιωνόβια πεύκα των κήπων. Ατμοσφαιρικά δωμάτια με θέα θάλασσα, κρεβάτια με ουρανό και μπάνια «ντυμένα» με γυαλί.

Απολαύστε τη θάλασσα σε μια ειδυλλιακή παραλία δίπλα στις λεμονιές και τις πορτοκαλιές, ενώ χαίρεστε πολύτιμες στιγμές! 

Εντυπωσιακές πισίνες 1.700 τ.μ με διάσπαρτους φοίνικες, υπέροχα εστιατόρια & μπάρ με μαγευτική θέα, αριστοκρατική ατμόσφαιρα και κερκυραϊκά χαμόγελα. Μη χάσετε την απολαυστική εμπειρία ενός μασάζ για δύο στο Elixir Rooftop Love Spa!


Aquis Agios Gordios Beach Hotel - 4* 

Ένα ακόμη “Couples only” από την οικογένεια των Aquis. Χαλαρώστε με το ρυθμικό ήχο των κυμάτων και προσφέρετε σ’ εσάς και το σύντροφό σας τις διακοπές που σας αξίζουν σε μια μοναδική παραλία με κρυστάλλινα νερά, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον. 

Το Aquis Agios Gordios Beach Hotel είναι ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο, το οποίο αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ενήλικες και ζευγάρια – αποκλειστικά (!), προσφέροντας ονειρεμένες διακοπές, σε μια από τις ωραιότερες τοποθεσίες της Κέρκυρας.

Δωμάτια με μοναδική θέα στη θάλασσα, εξωτερική πισίνα με φρέσκο νερό, κέντρο ευεξίας, γυμανστήριο, γήπεδο τένις, πινγκ-πονγκ, κ.α. είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες που θα βρείτε στη διάθεσή σας.

Στο Aquis Agios Gordios Beach Hotel ορισμένες βραδιές μπορείτε μάλιστα να απολαύσετε και ζωντανή μουσική!


+1: Grecotel Corfu Imperial 5* 

Με δυό λόγια: διακοπές για πρίγκιπες! Αποκτήστε το δικό σας palazzo στην εξοχή της Κέρκυρας, μόλις 12 χλμ από την πόλη, πάνω σε μια ιδιωτική παραλία, μέσα σε ελιές και κυπαρίσσια επιλέγοντας τα Palazzo και τις Dream Villa Corfu.

Αριστοκρατικά σαλόνια, σαλόνι με βιβλιοθήκη για μουσική και παιχνίδια, Alkinoos lounge μπαρ, Οdysseus κοκτέιλ μπαρ με μαγευτική βεράντα, Aristos gourmet εστιατόριο, Mon Reposεστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα, Nafsika pool brasserie για ελαφριά γεύματα, Υali a la Carte εστιατόριο με ποικιλία θαλασσινών γεύσεων, πισίνα ηρεμίας και χαλάρωσης, εσωτερική πισίνα, Εlixir Beauty Spa, μίνι μάρκετ, κατάστημα, παιδική χαρά, θαλάσσια σπορ και πάρκινγκ. 

Το Grecotel Corfu Imperial Palace μπορεί να μην προσφέρεται αποκλειστικά για ζευγάρια, αλλά πέρα από το εκπληκτικό περιβάλλον του – μια φωτογραφία αρκεί για να πείσει τον οποιοδήποτε, είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να επιτρέπει την πλήρη απομόνωση, που ζητάτε, ώστε να απολαύσετε την απαράμιλλη πολυτέλεια που το χαρακτηρίζει παρέα με το συντροφό σας. Εμείς σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Αλήθεια τι περιμένετε για να πάρετε τον αγαπημένο σας άλλο και να φύγετε για Κέρκυρα;

*Ενημερωθείτε αναλυτικά από τους εξειδικευμένους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους: travelplan.gr


O CEO κ.Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!


                       Grecotel Eva Palace






         Aquis Agios Gordios Beach Hotel 





                 Grecotel Corfu Imperial



Pin It button on image hover