Travel Plan

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Κρήτη: πολυτέλεια για δύο!

Η απομονωμένη γειτονιά του OH! All-Suite


Και από τα οικογενειακά ξενοδοχεία, το αφιέρωμά μας στον αγαπημένο προορισμό της Κρήτης ολοκληρώνεται με  μία επιλεγμένη πρόταση ξενοδοχείου για αυτούς που προτιμούν τις πιο ρομαντικές διακοπές...

Μια απόλυτα ξεχωριστή πρόταση για δύο λοιπόν, σε ένα εκπληκτικό και πολυτελές ξενοδοχείο, που υπόσχεται να σας χαρίσει μοναδικές στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης στις διακοπές σας με το σύντροφό σας.

  • Out of The Blue, Capsis Elite Resort 5* Αγ. Πελαγία/Ηράκλειο
Και όμως!  Είναι γεγονός ότι το συναντήσαμε στις προτάσεις μας για τα οικογενειακά ξενοδοχεία, πριν βιαστείτε όμως να υπενθυμίσουμε ότι το Out of The Blue, Capsis Elite Resort σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 2 κυρίως κτίρια και 3 «γειτονιές από bungalows».  Τα ζευγάρια λοιπόν μπορούν εδώ να απομονωθούν σε ένα φανταστικό κόσμο, περισσότερο από οπουδήποτε αλλού ίσως!

Το Ruby Red Regal Hotel, boutique ξενοδοχείο του στγκροτήματος με τη δική του ρεσεψιόν, τη δική του πισίνα με φρέσκο θαλασσινό νερό, το δικό του μπαρ, lobby, εστιατόριο, αλλά και αίθουσα με τηλεόραση, βιβλιοθήκη, σκάκι και επιτραπέζια παιχνίδια, είναι ένα ιδανικό ξενοδοχείο για ζευγάρια αλλά και για όσους αναζητούν πραγματικά ήρεμες και γαλήνιες στιγμές, μιας και το ξενοδοχείο δέχεται ναι μεν παιδιά, αλλά αυστηρά άνω των 10 ετών.
Ιδανικά ωστόσο θα σας συστήναμε το OH! All-Suite την καινούργια και μοναδική γειτονιά του εντυπωσιακού αυτού θερέτρου  με πολυτελείς σουίτες, μεζονέτες και βίλες από 45 έως 820m2, με κοινόχρηστες ή ιδιωτικές θερμαινόμενες πισίνες – για την απόλυτη απομόνωση!  Αυτό το νέο ξενοδοχείο βρίσκεται σε εντελώς ξεχωριστή ιδιωτική περιοχή του θέρετρου για VIP επισκέπτες αλλά και γι’ αυτούς που έχουν ανάγκη και αναζητούν την αίσθηση των «VIP διακοπών», παρέχοντας ξεχωριστές και αποκλειστικές υπηρεσίες και εγκαταστάσεις: ιδιωτική ρεσεψιόν, εστιατόριο, κεντρική πισίνα και εστιατόρια δίπλα στην πισίνα, μπαρ/καφέ και σπα.  Οι VIP επισκέπτες του ξενοδοχείου OH! All-Suite έχουν τις δικές τους κάρτες εισόδου, ιδιωτική είσοδο και απολαμβάνουν τις εγκαταστάσεις του πιο ιδιαίτερου ξενοδοχείου σουίτων στην Ελλάδα!

Εναλλακτικά για μια προσιτή επιλογή μπορείτε να καταφύγετε  στο Divine THALASSA, μια ιδιωτική γειτονιά εξίσου, πλημμυρισμένη από τη θέα του Αιγαίου.  Διαθέτει σουίτες που βρίσκονται μπρος στη θάλασσα, μεζονέτες και βίλες που ξεκινούν από 60 τ.μ. έως 535 τ.μ.  Οι περισσότερες απ' αυτές διαθέτουν τόσο κοινόχρηστες όσο και ιδιωτικές θερμαινόμενες πισίνες.  Σε έναν ιδιωτικό και απομονωμένο χώρο επίσης, λίγοτερο «αποκλεισμένο», το Divine THALASSA, τοποθετημένο στην ιδανικότερη τοποθεσία, στο κεντρικό σημείο της χερσονήσου Καψή, υπόσχεται να σας προσφέρει ανεξίτηλες εικόνες που θα γίνουν αξέχαστες αναμνήσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Out of The Blue, Capsis Elite Resort  βρίσκεται σε μία ιδιωτική χερσόνησο, μόλις 20 λεπτά από την πόλη και το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου, δίπλα στο ψαροχώρι της Αγίας Πελαγίας και περιβάλλεται από ένα βοτανικό πάρκο 167.000 τ.μ.  Καθώς και ότι φιλοξενεί το “Capsis Euphoria Rejuvenating Spa”, όπου συνδυάζεται άριστα η χαλάρωση με την απόλυτη αίσθηση αναζωογόνησης.
   
Ακόμα το σκέφτεστε;


O CEO κ.Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!





Πηγή φωτογραφιών: αρχείο τμήματος Μarketing Travel Plan & ιστοσελίδα "Out of The Blue, Capsis Elite Resort"
Pin It button on image hover