Travel Plan

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Οικογενειακά στην Κέρκυρα!

Απόλαυση για μικρούς αλλά και μεγάλους!
“Elixir ThalassoSpa” στο Grecotel Daphnila Bay Thalasso

Ταξιδεύοντας στο Ιόνιο αυτή τη φορά, κάνουμε μια στάση στο αγαπημένο νησί της Κέρκυρας.  Έναν ξεχωριστό προορισμό, ιδιαίτερα προσφιλή στις οικογένειες.  Παραλίες με κρυστάλλινα νερά, η Παλιά Πόλη και  μια πληθώρα μνημείων και αξιοθέατων σας περιμένουν στο καταπράσινο αυτό νησί των Επτανήσων!


Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε εδώ τα ξενοδοχεία της Κέρκυρας με ειδική πρόβλεψη και παροχές για οικογένειες και παιδιά, που υπόσχονται να μετατρέψουν τις διακοπές με την οικογένεια σας σε πραγματικές στιγμές ξεγνοιασιάς για όλα τα μέλη αυτής ανεξαιρέτως!  Για εσάς αλλά και για τα παιδιά σας.

Πολυτελή ξενοδοχεία, που κλέβουν ούτως ή άλλως τις εντυπώσεις και παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, με μια αδυναμία σε αυτούς που αγαπούν τις οικογενειακές διακοπές.


Grecotel Daphnila Bay Thalasso - 4*

Στον κόλπο της Δασιάς, σε μια έξοχη ιδιωτική παραλία - ιδανική για παιδιά, κάτω από φοινικόδεντρα και ελιές, σας περιμένει το φανταστικό Grecotel Daphnila Bay Thalasso!  Απολαύστε μοναδικές, all-inclusive διακοπές, για όλη την οικογένεια στο εντυπωσιακό αυτό θέρετρο. 

Σε ένα μαγευτικό περιβάλλον με λουλουδόκηπους, ελιές & εξωτικούς φοίνικες να αγκαλιάζουν την παραλία θα βρείτε οικογενειακά δωμάτια & bungalows, «χαμένα» στους καταπράσινους κήπους, μεγάλες πισίνες, διασκεδαστικές παιδικές πισίνες αλλά και μια εσωτερική θαλασσοπισίνα!  'Grecoland' για τα παιδιά & 'Club 4U' για τους έφηβους, ενώ το ξενοδοχείο διαθέτει πλήρες πρόγραμμα ψυχαγωγίας, από το πρωί έως το βράδυ, για όλη την οικογένεια.

Ένας παράδεισος για θαλάσσια σπορ αλλά και καταδύσεις, ο οποίος φιλοξενεί μάλιστα το καλύτερο tennis club της οικογένειας των Grecotel!  Καθώς και εγκαταστάσεις για διάφορα άλλα αθλήματα: μπάσκετ, γήπεδο ποδοσφαίρου, κ.α

Οι μεγαλύτεροι χαλαρώστε και αναζωογονηθείτε στο “Elixir ThalassoSpa” με τη φανταστική υδροτονική πισίνα “Aqua Elixir”, με ψηφιδωτό τζακούζι και μοναδικά προγράμματα αρωματοθεραπείας όπου χρησιμοποιούνται φυσικά αιθέρια έλαια από την ελληνική φύση.
Για τη διατροφή σας σας περιμένουν καταπληκτικά μπουφέ!


Aquis Sandy Beach Resort - 4*

Στην αμμώδη παραλία του Αγίου Γεωργίου, στα νοτιοδυτικά της Κέρκυρας, το εξαιρετικό Aquis Sandy Beach Resort με το all-inclusive πρόγραμμά του, περιμένει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα να σας χαρίσει μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης.

Άνετα επιπλωμένα δωμάτια με θέα στον κήπο ή στη θάλασσα, αθλητικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις για ενήλικες και παιδιά σε συνδυασμό με ένα πλούσιο πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας, το οποίο περιλαμβάνει πλήθος ημερήσιων δραστηριοτήτων, μεταξύ των οποίων αεροβική στο νερό, ζωγραφική, βόλεϊ και σόου με παιχνίδια το βράδυ!

Aπολαύστε πλούσιο πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και ποικίλες επιλογές  για δείπνο σε μπουφέ στο κεντρικό εστιατόριο Terrace.


Sunshine Corfu Hotel & Spa - 4*

Συγκρότημα αμφιθεατρικά χτισμένο με υπέροχη θέα στη θάλασσα, αποτελούμενο από κεντρικό κτίριο και bungalows, μέσα σε καταπράσινους κήπους, στην περιοχή Νησάκι (25 χλμ από την πόλη της Κέρκυρας).

Λειτουργεί εξίσου σε βάση αll-inclusive και μεταξύ άλλων διαθέτει: κεντρικό εστιατόριο μπουφέ, 2 θεματικά εστιατόρια: ελληνική ταβέρνα & ιταλικό εστιατόριο, κεντρικό μπαρ, μπαρ στην πισίνα δραστηριοτήτων, ντισκοτέκ, 2 πισίνες, μία εκ των οποίων περιλαμβάνει παιδική πισίνα, αμφιθέατρο, μίνι-μάρκετ, δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, πάρκινγκ. 

Για τους μικρούς επισκέπτες ειδικά ψυχαγωγικά προγράμματα και όχι μόνο!  Παιδότοπος, παιδική χαρά, γήπεδα τένις, πινγκ-πονγκ, τοξοβολία, beach volley,κ.α.   

Ενώ οι μεγαλύτεροι ξεκλέβετε κάποιες στιγμές προσωπικής φροντίδας και χαλάρωσης στην ξεχωριστή μονάδα spa του θερέτρου. 


The Corfu Dassia Chandris Hotel - 4*

Συγκρότημα 2 ξενοδοχείων, το Dassia & το Corfu Chandris.  Διαθέτουν εστιατόρια με ποικιλία γεύσεων από την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα, μπαρ, παιδική χαρά, μίνι κλαμπ για παιδιά έως 12 ετών, αίθουσα ψυχαγωγίας και τηλεόρασης, πισίνες, γήπεδο τένις, πινγκ πονγκ και οργανωμένη παραλία με ναυαγοσώστη και όλα τα θαλάσσια σπορ καθώς και πάρκινγκ.

Για οικογένειες έως και 6 άτομα, συστήνονται ιδιαιτέρως οι διασκορπισμένες στους καταπράσινους κήπους βίλες και τα deluxe bungalows του Corfu Chandris.


Primasol Louis Ionian Sun - 4*

Συγκρότημα από κεντρικό κτίριο και διαμερίσματα, πρόσφατα ανακαινισμένο, 20μ. Μόλις από τη θάλασσα, στον Αγ.Ιωάννη Μελιτιέων (15 χλμ. από την πόλη της Κέρκυρας).

Διαθέτει: εστιατόρια, μπαρ, πισίνες εκ των οποίων μία παιδική, γήπεδα τένις, γήπεδα βόλεϊ, μπάσκετ, σκουός, μίνι γκολφ 9 οπών, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, τοξοβολία, darts, μπιλιάρδο, πινγκ πονγκ, πόλο, beach volley, αεροβική, ομάδα ψυχαγωγίας και πάρκινγκ.
 

*Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα οικογενειακά προγράμματα διακοπών και τις ειδικές προσφορές από τους εξειδικευμένους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους: travelplan.gr


O CEO κ.Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!


Sunshine Corfu Hotel & Spa
Grecotel Daphnila Bay Thalasso
Aquis Sandy Beach Resort
The Corfu Dassia Chandris Hotel
Primasol Louis Ionian Sun
Pin It button on image hover