Travel Plan

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Μαγικό ταξίδι στο Μπαλί

Το Μπαλί βρίσκεται περίπου στην μέση της Ινδονησίας είναι αναμφίβολα από τους πιο γνωστούς εξωτικούς προορισμούς στον Κόσμο. Οι υπέροχες παραλίες, η απίστευτα πυκνή βλάστηση, τα ηφαίστεια και οι επιβλητικοί ινδουιστικοί ναοί συνθέτουν ένα τοπίο που δύσκολα συναντάς σε άλλο τροπικό μέρος.

Μια ιστορία λέει, οτι όταν το ανακάλυψαν οι Ολλανδοί θαλασσοπόροι, ενθουσιάστηκαν τόσο από την φυσική ομορφιά του νησιού, ώστε έκαναν δύο ολόκληρα χρόνια για να πάρουν την απόφαση να το εγκαταλείψουν και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Σήμερα το Μπαλί υποδέχεται πάνω από 3.000.000 τουρίστες κάθε χρονιά οι θερμοκρασίες οι οποίες κυμαίνονται από 20-35 βαθμούς Κελσίου το κάνουν ιδανικό προορισμό όλο το χρόνο βέβαια είναι καλύτερα ειδικά για εμάς τους Έλληνες να το επισκεφτείς είναι η λεγόμενη άνυδρη εποχή που κρατάει από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο.

Συμβουλές
  • Επισκεφθείτε την παραλία στην nusa-dua και την kuta διαφημίζονται ως οι καλύτερες στην Ινδονησία.
  • Αντίθετα με άλλους προορισμούς εδώ μπορείτε να εμπιστευτείτε ένα οδηγό ταξί ως ολοήμερο ξεναγό συνήθως είναι λογικοί στις τιμές τους.
  • Βάση της ινδονησιακής κουζίνας είναι η κινέζικη συνεπώς μην ελπίζεται σε μεγάλα φαγοπότια αν και θα βρείτε ειδικά στην nusa dua πιο εύκολα ευρωπαϊκή παρά Ινδονησιακή κουζίνα
  • Ιδανική εποχή για να πάτε στο Μπαλί είναι Απρίλιος-Οκτώβριος
  • Η Nusa dua είναι μια περιοχή ιδανικά διαμορφωμένη για τους τουρίστες με τα περισσότερα ξενοδοχεία αλλά και εμπορικό κέντρο εκεί αξίζει να δοκιμάσετε και αστακό σε μοναδική τιμή για τα ελληνικά δεδομένα και φρεσκότατο.
Για περισσότερες πληροφορίες κρατήσεις επισκεφθείτε το www.travelplan.gr 
Πηγή: clubs.pathfinder.gr
Pin It button on image hover