Travel Plan

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στη Νέα Υόρκη


από 1500€ για κρατήσεις έως 15/10
                        8 ημέρες με αεροπορικά, διαμονή στο The Waldorf Astoria 4*, μεταφορές από/προς αεροδρόμιο, ξενάγηση

Ετοιμαστείτε για ένα απολαυστικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη!!! Η απαστράπτουσα Νέα Υόρκη, ή "Μεγάλο Μήλο", όπως συχνά αποκαλείται, στη διάθεσή σας. Θα σας εντυπωσιάσει, θα σας μαγέψει!... Με πληθυσμό όσο περίπου η Ελλάδα, η Νέα Υόρκη είναι μια ενδιαφέρουσα μεγαλούπολη, στις όχθες του ποταμού Hudson. Θα τη γνωρίσετε στη προγραμματισμένη ξενάγηση κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσουμε καλύτερα το Central Park, το Lincoln Center, την πλατεία Times, το Greenwich Village.



Από το πάρκο Battery θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το άγαλμα της Ελευθερίας και θα συνεχίσουμε προς το κτίριο των Ηνωμένων Εθνών και το κέντρο Rockefeller. Προαιρετικά, προτείνουμε, παίρνοντας το ferry από την αποβάθρα του πάρκου Battery, να επισκεφτείτε το Άγαλμα της Ελευθερίας που δεσπόζει στην είσοδο του λιμανιού της Νέας Υόρκης από τις 28 Οκτωβρίου του 1886.

Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το διάσημο Μητροπολιτικό Μουσείο, το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης που με νέα έδρα γιορτάζει φέτος 75 χρόνια λειτουργίας ή το Μουσείο της Πόλης της Νέας Υόρκης, όπου η ιστορία της ξεδιπλώνεται ανάμεσα στους πίνακες, τις φωτογραφίες, τα κοστούμια, παιγνίδια, και άλλα αντικείμενα που στεγάζει στις αίθουσες του. Είναι πραγματικά δύσκολο να απαριθμήσει κανείς τις δυνατότητες που προσφέρει αυτή η πόλη σε ό,τι φανταστείτε! Μπορείτε να "χαθείτε" μέσα στα κολοσσιαία καταστήματα Saks, Macys, Bloomingdales και στη Fifth Avenue ή αν προτιμάτε να ζήσετε έντονα στο ρυθμό της πόλης, συνιστούμε να περπατήσετε στους δρόμους της όσο αντέχετε...
Pin It button on image hover