Travel Plan

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Το TRAVEL PLAN προτείνει: Μαλδίβες, ο παράδεισος επί της γής


Πάνω από 1120 μικρά νησάκια που σχηματίζουν 26 ατόλες περιτριγυρισμένες από κοραλλιογενείς υφάλους, που ξεφυτρώνουν θαρρείς μέσα από τα ζεστά νερά του Ινδικού Ωκεανού. Κάτασπρες αμμουδερές παραλίες, γαλαζοπράσινα καθάρια νερά, φοινικόδεντρα που φτάνουν μέχρι την θάλασσα και τροπική βλάστηση είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το εξωτικό παζλ των Μαλδιβών.

Μόνο η φύση θα μπορούσε να ζωγραφίσει μια εικόνα τόσο τέλεια! Είναι ένας ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να ζήσουν για λίγο σαν σύγχρονοι Ροβινσώνες και για όσους αγαπούν τα θαλάσσια σπορ αλλά και σε όλους όσους θέλουν να χαλαρώσουν και να αποδράσουν από την καθημερινότητά τους.

ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ


Μedhufushi Island Resort, 5* Meemu. Μετά από μια σύντομη διαδρομή με υδροπλάνο, φτάνουμε στη λευκή αμμώδη παραλία που περιβάλλεται από μια πεντακάθαρη λιμνοθάλασσα. Το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι πάντα κοντά σας για να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη και με την βεβαιότητα ότι μετά την διαμονή σας, θα πάρετε μαζί τις καλύτερες αναμνήσεις ενός πραγματικά τροπικού και παραδεισένιου νησιού. Διαθέτει συνολικά 112 βίλες. Soneva Fushi Resort by Six Senses Spa, 5* Baa. Πλαισιωμένο από παραλίες λευκής άμμου και τα απαλά γαλάζια νερά της θάλασσας, το θρυλικό Soneva Fushi μοιάζει με ένα θεαματικό σενάριο τύπου Ροβινσώνα Κρούσο, προσφέροντας την απόλυτη εξειδίκευση στις υπηρεσίες. Taj Exotica Resort & Spa, 5* South Male. Είναι ένα αποκλειστικό ρομαντικό και καταπράσινο θέρετρο με τροπικά φυτά που περιβάλλεται από τα καταγάλανα νερά του ωκεανού με μία από τις μεγαλύτερες λιμνοθάλασσες των Μαλδίβων. Το βραβευμένο αυτό θέρετρο, επεκτείνει την μαγεία του με τη φυσική ομορφιά που το χαρακτηρίζει δεδομένου ότι προσφέρει την καλύτερη και πιο σύγχρονη πολυτέλεια και υπηρεσίες. Conrad Maldives Resort & Spa, 5* South Ari. Ένα ξενοδοχείο με στυλ, όπου θα δειπνήσετε σε υποθαλάσσιο εστιατόριο όλο από γυαλί, και θα απολαύσετε τις πολυτελείς θεραπείες spa. Το resort βρίσκεται σε μια γραφική γωνιά των Μαλδίβων, το οποίο απλώνεται σε δύο νησιά, και περιβάλλεται από έναν ζωντανό κοραλλιογενή ύφαλο. Βραβεύθηκε δύο φορές ως το καλύτερο ξενοδοχείο «στον κόσμο». Το ξενοδοχείο διαθέτει 50 πολυτελείς βίλες στο νερό, 79 εξωτικές βίλες και 21 βίλες με ιδιωτικά δωμάτια θεραπείας.
ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΤΕ

Το φαγητό στις Μαλδίβες δεν θα σας προβληματίσει καθόλου. Το όμορφο αυτό νησί μπορεί να σας προσφέρει μια σειρά από νόστιμες λιχουδιές. Μερικά δημοφιλή εστιατόρια στις Μαλδίβες είναι τα εξής: Chinois, Granita, Spago, Vert, Le Dome, Merv Griffin's Beverly Hilton, Thai Wok Restaurant, Trends: The Garden Restaurant, Salsa Cafe, Maayafushi, Cafe Four Oaks, Mark's, The Belvedere at the Penninsula Beverly Hills.
Για να ταξιδέψτε στη γή των ονείρων επικοινωνήστε στο www.travelplan.gr ή στο 210 3333300
Pin It button on image hover