Travel Plan

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Φθινόπωρο - Οι καλύτεροι φθινοπωρινοί προορισμοί στον κόσμο

Πλησιάζει ο Οκτώβριος και το φθινόπωρο ετοιμάζεται να μεταμορφώσει την φύση με ένα απίστευτο τρόπο. 

Η Νέα Αγγλία, ΗΠΑ (New England, USA)
Η Νέα Αγγλία προσφέρει τα ωραιότερα φθινοπωρινά τοπία στον κόσμο και απίστευτες πτώσεις των φύλλων. Περνώντας τους ανεμοδαρμένους δρόμους των πανέμορφων Κανέκτικατ και Νιου Χαμσαϊρ έως τους ρομαντικούς φάρους του Μέιν, όλο το τοπίο αποτελεί μια ζωγραφική ποίηση. Ο Βερμόντ για παράδειγμα θα σας εντυπωσιάσει με τα πυκνά του δάση, βουνά και χείμαρρους. Εκτός όλα αυτά, οι φθινοπωρινές σας διακοπές θα είναι γεμάτες με πολλά φεστιβάλ. Εδώ το φθινόπωρο είναι μια μεγάλη γιορτή, η οποία δεν υπάρχει πουθενά αλλού σε όλο τον κόσμο.
Ιαπωνία, (Japan)

Η Ιαπωνία είναι μια χώρα, για την οποία μπορούμε να διηγούμαστε πολλά. Αποτελεί ένα επιτυχή συνδυασμό των καινούριων τεχνολογιών και παραδόσεων του τόπου, επίσης το φυσικό έχει βασικό ρόλο σε οποιοδήποτε πράγμα. Το κράτος, που ακόμα και οι εισπράκτορες στο Σινκανσέν υποκλίνονται πριν να σας ζητήσουν το εισιτήριο για να κάνετε μια βόλτα με το τροχό στο λούνα πάρκ, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του ουρανοξύστη και γενικά πολλά άλλα θαύματα, ακόμα και οι τούρτες, οι οποίες πωλούνται αποτελούν ένα έργο τέχνης, χωρίς να χαθεί η φυσική τους εμφάνιση.
Το φθινόπωρο εδώ προσφέρει καταπληκτικούς χρωματισμούς, λόγω του ενός από τα πιο διαδεδομένα είδη δένδρων, τα οποία εδώ ονομάζονται “momiji”, και μοιάζουν πολύ το σφεντάμι πεδινό. Μερικά από τα είδη “momiji” ‘έχουν φυσικά κόκκινα φύλλα σε όλες τις εποχές, ενώ στα υπόλοιπα κοκκινίζουν μόνο το φθινόπωρο.

Οντάριο, Καναδά (Ontario, Canada)
Ο Καναδάς είναι ένα άλλο δημοφιλές μέρος με εντυπωσιακά φθινοπωρινά τοπία, και πρώτα απ’όλα το βορειοανατολικό μέρος του Οντράριου, όπου υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία των σφεντάμι πεδινό. Σε περίπτωση που δεν έχετε βάρκα και προτιμάτε μια βόλτα με τα πόδια στα καταπληκτικά πάρκα του Ονράριου, θα απολαύσετε όλη την ομορφιά τους.
Επισκεφθείτε το www.travelplan.gr και επιλέξτε τον δικό σας προορισμό, με την εγγύηση του Travel Plan
Pin It button on image hover